Ihmettelitkö Avengers: Endgamen hautajaisten “mysteerihahmoa”? Kyseessä oli tosiasiassa vanha tuttu vuodelta 2013

14.05.2019 12:26 | Muropaketin toimitus

Varoitus! Juonispoilereita Avengers: Endgamen lopusta.

Marvel Studiosin viimeisin elokuva päättyi haikeissa tunnelmissa, kun supersankarit ja heidän liittolaisensa kokoontuivat suremaan äärimmäisen uhrauksen tehnyttä Tony ”Iron Man” Starkia (Robert Downey Jr.).  Rautamies antoi henkensä pysäyttääkseen Thanoksen ja pelastaakseen ihmiskunnan.

Iron Manin hautajaiskohtauksessa nähtiin valtava joukko tuttuja Marvel-hahmoja Spider-Manista Thoriin ja Nick Furysta Peter Parkerin May-tätiin. Vierasjoukossa oli mukana kuitenkin yksi tuntemattomampi hahmo, joka tuotti katsojille päänvaivaa.

Kyse ei kuitenkaan ollut mistään satunnaisesta kuokkavieraasta, vaan Iron Man 3:ssa esiintyneestä pojasta nimeltä Harley Keener. Hämäävää on se, että Iron Man 3:sta on aikaa jo kuusi vuotta, ja Harleyta esittävä Ty Simpkins (s. 2001) on tässä ajassa muuttunut tietenkin paljon.

Nyt Simpkins on kertonut LRM:lle, miten hän oikein palasi tuttuun rooliinsa vuosien tauon jälkeen.

”Olin juuri valmistautumassa koekuvauksiin, kun managerini soitti minulle. Hän ilmoitti että hahmoni aiotaan tuoda takaisin Avengers: Endgamessa. Olin autossa ja aloin hutaa tyyliin ’Eikä, sinä vitsailet!'”, näyttelijä muisteli.

Omien sanojensa mukaan Ty Simpkins olisi hyvinkin halukas palaamaan rooliinsa ja esittämään vaikkapa Marvelin sarjakuvista tuttua Iron Ladia, siis Young Avengersin omaa Iron Mania. Toistaiseksi mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että Iron Manista oltaisiin esittelemässä katsojille uutta versiota ainakaan lähiaikoina.

Iron Man 3:n ja Avengers: Endgamen lisäksi Ty Simpkins on tuttu mm. ensimmäisestä Jurassic Worldista.

Muropaketin uusimmat