UUSIMMAT

Ikäviä uutisia: Disney+ ei saavu Suomeen heti – Star Wars- ja Marvel-sarjoja voi joutua odottamaan jopa vuoden

12.04.2019 11:39 | Muropaketin toimitus

Kerroimme aamutuimaan Disneyn oman suoratoistopalvelun lanseerauksesta. Nyt tarjolla on tarkentavia uutisia, eivätkä ne varmasti ole monen mieleen.

Disney+:n valikoima tulee olemaan melkoinen: palvelun avautuessa tarjolle tulee 7500 jaksoa, 25 alkuperäissarjaa, 400 leffaa Disneyn holvista ja 100 tuoretta, juuri teattereissa nähtyä elokuvaa. Lue lisää tarjonnasta täältä.

USA:ssa tästä kattauksesta päästään nauttimaan 12.11.2019 alkaen.

Suomessa esimerkiksi Star Wars -sarja The Mandaloriania tai Marvel Cinematic Universen spin-off-sarjoja ei nähdä vielä tuolloin – ei itse asiassa edes tämän vuoden puolella.

Disneyn aikomuksena on laajentaa Disney+ ”merkittäville markkina-alueille” kahden vuoden aikana. Eurooppaan palvelu saapuu vuoden 2020 puolella.

Mutta milloin Suomeen?

Asia riippuu ihan siitä, mihin osaan Eurooppaa Mikki Hiiri Suomen laskee, kertoo What’s On Disney Plus -sivusto. Jos Suomi on Länsi-Eurooppaa, lanseerataan Disney+ kevätkaudella 2020 – jos Itä-Eurooppaa, tapahtuu lanseeraus vasta syyskaudella 2020.

Eli pahimmillaan palvelusta päästään nauttimaan vasta vuosi myöhemmin kuin USA:ssa.

Toki maantieteelliset rajat voi ylittää pienellä kikkailulla, mutta tilanne on monen Star Wars- ja Marvel-fanin näkökulmasta perin kurja…

Muropaketin uusimmat