Ilouutinen Game of Thrones -faneille: Suosikkihahmomme taitaa sittenkin olla vielä elossa

18.02.2019 06:33 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin kahdeksannen ja viimeisen kauden alkuun on aikaa enää alle kaksi kuukautta.

Varoitus! Luvassa juonispoilereita Game of Thronesista.

Kuten HBO:n hittisarjan seitsemännen kauden finaalin nähneet varmasti muistavat, on epäselvää ketkä kaikki kuolivat Muurin murtuessa jäälohikäärmeen iskussa. Muropaketin toimituksessa on jännitetty erityisesti maanmainion Tormund Giantsbanen (Kristofer Hivju) kohtaloa.

Olemme tietenkin pelänneet pahinta, mutta nyt Watchers on the Wallilla on hyviä uutisia. Sivusto on nimittäin julkaissut nimilistan niistä näyttelijöistä, jotka ovat mukana Game of Thronesin kahdeksannen kauden tunnin mittaisessa avausjaksossa, ja Hivju on mainittu – muutaman muun sangen mielenkiintoisen näyttelijän lisäksi:

Toki on mahdollista, että lista on huijaus tai vaihtoehtoisesti vain huolimattomasti kopioitu vanhoista tiedoista, mutta haluamme uskoa toisin.

Viime syksynä Kristofer Hivju vihjaili, ettei Tormundin tilanne näytä järin hyvältä:

”Jos ajatellaan realistisesti, satoja metriä korkean jäämuurin päälle… Kiipeilin nuorempana kilpailuissa ja pakko sanoa, että sen valossa se pudotus ei kyllä vaikuta hyvältä. Ei todellakaan. Näin jonkun Instagram-postauksen missä joku kaveri lapioi lunta ja huusi ’Tormund! Tormund! (naurua)’”

Suomessa ensimmäinen uusi GoT-jakso päästään näkemään maanantaiaamuna 15.4.2019 HBO Nordicin kautta.