Ilouutinen Suicide Squadiin pettyneille: Jokeri ja Harley Quinn saavat oman elokuvan

25.08.2017 11:53 | Muropaketin toimitus

David Ayerin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Suicide Squadissa nähtiin vain välähdyksiä Jokerin (Jared Leto) ja Harley Quinnin (Margot Robbie) vinksahtaneesta suhteesta. Asiaan pettyneille on nyt tarjolla iloisia uutisia.

The Hollywood Reporterin mukaan Jokeri ja Harley Quinn saavat yhteisen elokuvan, ilman muita Suicide Squadista tuttuja hahmoja. Leton ja Robbien odotetaan palaavan rooleihinsa. Ohjaajaksi ollaan todennäköisesti lukitsemassa vuoden 2011 elokuvasta Crazy, Stupid, Love tutut Glenn Ficarra ja John Requa.

Jokerin ja Harleyn toistaiseksi nimetöntä elokuvaa on kuvailtu ”hulluksi ja kieroutuneeksi rakkaustarinaksi, kuin Harry tapasi Sallyn amfetamiinilla”.

Ihan hetkeen ei elokuvaa kuitenkaan valkokankailla vielä tulla näkemään. Warner Bros. Picturesin tarkoituksena on julkaista ensin Suicide Squad 2,  ja paneutua sitten vasta Jokeriin ja Harley Quinniin. Pakkaa sekoittaa myös Jokerin nuoruuteen sijoittuva uusi elokuva. Warner ei nimittäin varmasti julkaise kahta Jokeri-leffaa saman vuoden aikana.