Uusimmat

Indiana Jones and the Dial of Destinysta julkaistiin ensimmäinen kohtausmaistiainen maailmanensi-illan alla

17.05.2023 09:42 Muropaketin toimitus

Viides ja samalla viimeinen Indiana Jones -elokuva saa maailmanensi-iltansa huomenna Cannesin elokuvajuhlilla.

Cannesin elokuvajuhlat alkoivat eilen ja nyt festivaali on julkaissut uuden kohtausnäytteen Indiana Jones and the Dial of Destiny -elokuvasta.

Viides Indiana Jones -leffa saa maailmanensi-iltansa Cannesissa huomenna torstaina 18. toukokuuta. Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Harrison Ford palaa legendaarisen sankariarkeologin rooliin ikonisen elokuvasarjan viidennessä ja viimeisessä osassa. Fordin rinnalla elokuvan pääosissa nähdään Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”), Antonio Banderas (Kärsimys ja kunnia), John Rhys-Davies (Kadonneen aarteen metsästäjät), Toby Jones (Jurassic World: kaatunut valtakunta), Boyd Holbrook (Logan), Ethann Isidore (Mortel) ja Mads Mikkelsen (Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet).

Elokuvan on ohjannut James Mangold (Le Mans 66 – Täydellä teholla, Logan), ja sen ovat tuottaneet Kathleen Kennedy, Frank Marshall ja Simon Emanuel, Steven Spielbergin ja George Lucasin toimiessa vastaavina tuottajina. John Williams, joka on tehnyt scoremusiikin jokaiseen Indy-seikkailuun aina ensimmäisestä, vuoden 1981 Kadonneen aarteen metsästäjät -elokuvasta lähtien, vastaa jälleen elokuvan scoresta.”

Suomen elokuvateattereihin Indiana Jones and the Dial of Destinyt saapuu 28. kesäkuuta.