Uusimmat

Iron Sky -ohjaaja Timo Vuorensolan uusi elokuva on haukuttu maailmalla ihan paskaksi – mutta tämän leffan kohdalla se ikään kuin kuuluu kuvioon

12.10.2022 08:43 Muropaketin toimitus

Jeepers Creepers Reborn

Vuoden 2019 Iron Sky The Coming Race oli kallis floppi, mutta ei silti lopettanut Timo Vuorensolan uraa ohjaajana.

Asiasta ei ole hirveästi kylillä huudeltu, mutta Timo Vuorensolalta (ei kuvassa) on ilmestynyt tänä vuonna uusi elokuva. Jeepers Creepers: Reborn (2022) on itsenäinen jatko-osa vuoden 2001 Jeepers Creepers -elokuvalle, joka julkaistiin Suomessa suoraan vhs-kasetilla.

Jeepers Creepers: Reborn on pienellä budjetilla tehty kauhujatko-osa, ja sellaiset harvemmin kehuja keräävät. Tilanne on sama myös Vuorensolan uutuuden kohdalla: elokuvan IMDb-arvosana on vain 2,4/10. Rotten Tomatoesissa Jeepers Creepers: Rebornia on kehunut tuoreeksi vain yhdeksän prosenttia katsojista – kriitikoiden puolella luku on pyöreä nolla.

Onko Jeepers Creepers -jatko-osa todellakin sitten ihan paska, kuten maailmalla on väitetty?

Asian voi tarkistaa Suomessa 24. lokakuuta, kun leffan digitaalinen versio tulee saataville. Jeepers Creepers: Reborn ei ole jäämässä Timo Vuorensolan viimeiseksi elokuvaksi, sillä Alec Baldwinin ja Jonathan Rhys Meyersin tähdittämä 97 minuuttia -trilleri (97 Minutes) on jo jälkituotannossa.

”Pariskunta Chase ja Lane käyvät Horror Houndin festivaaleilla, jotka järjestetään ensimmäistä kertaa Louisianassa. Heidän vierailuaan häiritsevät selittämättömät näyt, jotka liittyvat kaupungin synkkään menneisyyteen. Festivaalien veristen juhlien aikana Laine vakuuttuu yhä enemmän siitä, että jokin on pielessä. On tapahtumassa jotain kammottavaa ensimmäistä kertaa 23 vuoteen. Joku on manannut myyttisen Creeperin…”