Iso suoratoistopalvelu lopetetaan Suomessa huomenna – tilalle avataan heti uusi toisella nimellä

19.09.2022 07:25 Muropaketin toimitus

Paramount+ lopettaa toimintansa ja sen tilalle tulee SkyShowtime.

Suomessa aloittaa huomenna 20. syyskuuta uusi SkyShowtime-suoratoistopalvelu, joka perustetaan Paramount+:n ”päälle”, ja samalla palvelun nimi muuttuu. 6,99 euroa kuukaudessa maksavan SkyShowtimen tarjonta on koostettu Skyn, NBCUniversalin, Universal Picturesin, Peacockin, Paramount+:n, Showtimen, Paramount Picturesin ja Nickelodeonin katalogeista.

SkyShowtime tavoittelee suurta yleisöä tarjoamalla ”vähän kaikkea vähän kaikille”: valikoima kattaa käsikirjoitetun draaman, lapset ja perheet, tunnetut franchise-nimikkeet, ensi-iltaelokuvat, paikalliset tuotannot, dokumentit ja paljon muuta.

Tuoreista elokuvista ainakin The Northman, Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru ja Sing 2 ovat saapumassa SkyShowtimen leffakirjastoon, tosin päivämääristä ei ole toistaiseksi kerrottu mitään.

Suoran tilauksen lisäksi SkyShowtime on tarjolla jatkossakin samoilta jakelukumppaneilta kuin Paramount+ jo aiemmin: Telian kautta hinta on 5,95 euroa kuukaudessa, Ruudussa 6 euroa kuukaudessa lisää Ruutu+-tilauksen hinnan päälle.

Muropaketin uusimmat