Uusimmat

Jack Black pyysi anteeksi kiroiluaan School of Rockin kuvauksissa – Lapsinäyttelijän äidin reaktio oli varmasti yllätys

School of Rockin jälkeen Jack Black on nähty esimerkiksi elokuvassa Talo jossa kello tikittää (2018) © Storyteller Distribution Co., LLC

02.10.2023 09:32 Muropaketin toimitus

Rolling Stone -lehti julkaisi pitkän School of Rock -historiikin.

Jack Black kertoo Rolling Stonen julkaisemassa todella pitkässä Richard Linklaterin School of Rock -elokuvan historiikissa jännittäneensä lapsinäyttelijöiden kanssa työskentelyä.

”Näin jälkikäteen se tuntuu aivan älyttömältä. Minä olen niin lapsellinen idiootti, että olin juuri oikea tyyppi näyttelemään natiaisten kanssa. Meillä oli todella hauskaa. Kuvaukset olivat yhtä pelleilyä ja pieruäänten tekemistä.

Samassa jutussa elokuvassa lapsena esiintynyt Jordan-Claire Green kertoo Blackin kiroilleen vahingossa lapsinäyttelijöiden edessä.

”Hän pahoitteli sitä vanhemmilleni. Äitini vastasi, että ’luuletko, ettei hän ole koskaan kuullut minun sanovan paska'”.

Richard Linklaterin tuorein elokuva on Venetsian ja Toronton elokuvajuhlilla nähty Hit Man, jonka Netflix osti. Toimintakomedian pääosassa nähdään Glen Powell, joka esittää osa-aikaopettaja ja palkkatappaja Gary Johnsonia, jonka oikea työnantaja on Houstonin poliisilaitos.

Netflix ei ole vielä paljastanut elokuvan ensi-iltaa. Sen on tarkoitus pyörähtää pikaisesti teattereissa ainakin USA:ssa ennen saapumistaan suoratoistoon.

Hit Man

Kuva: © TIFF