Jack Nicholson oli hyvin tarkka Jokerin ulkoasusta – Jopa Batman-ohjaaja Tim Burton joutui taipumaan peruukkia valitessa

25.06.2020 08:54 | Muropaketin toimitus

Jack Nicholson oli heittämällä suurempi tähti kuin ohjaaja Tim Burton, Michael Keaton tai edes jopa Batman vuoden 1989 supersankarihittiä tehdessä. Niinpä Jokerin näyttelijä oli hyvin tarkka siitä, miten hommat tulisi hoitaa.

The Hollywood Reporterin tuore artikkeli matkustaa vuosikymmenten taakse muistelemaan ensimmäisen ison budjetin Batman-elokuvan tekemistä.

Jack Nicholsonilla oli viimeinen sana siitä, miltä Jokeri valkokankaalla näyttäisi, eivätkä näyttelijän visiot aina kohdanneet Tim Burtonin näkemyksiä.

Erityisesti Nicholson ja Burton olivat eri mieltä siitä, millaiset Jokerin hiusten pitäisi olla. Lopulta Nicholson, joka halusi tehdä Jokerin tosissaan, sai tahtonsa läpi.

Jokerin maskeerausta ja ulkoasua käsittelevä video on itseasiassa jo muutaman vuoden vanha, mutta se on noussut taas pinnalle, kun Batmanin USA:n ensi-illasta tuli tällä viikolla kuluneeksi 31 vuotta. Mikäli video ei ole vielä tuttu, suosittelemme lämpimästi sen katsomaan.

Muropaketin uusimmat