Jackass-riita syvenee: ”Se oli ADHD-lääkettä” – Huumeista kärähtänyt Bam Margera haastoi muut Jackassin tekijät oikeuteen

10.08.2021 10:36 Muropaketin toimitus

Bam Margeran ja muiden Jackassin tekijöiden välit ovat pahasti tulehtuneet, eikä tuore oikeusjuttu taatusti auta asiaa.

The Hollywood Reporterin mukaan Bam Margera on haastanut syksyllä ensi-iltansa saavan Jackass Forever -elokuvan tekijät oikeuteen. Margeran mukaan hänen irtisanomisensa tulevan sekoiluleffan tekijätiimistä oli laiton. Käräjille Margera haluaa Paramount Picturesin, MTV Networksin, Jeff Tremainen, Johnny Knoxvillen, Spike Jonzen ja koko listan muita nimiä.

Päihde- ja mielenterveysongelmistaan tunnetun Bam Margeran sopimus irtisanottiin hänen kärähdettyään huumetestistä. Osapuolten väliseen sopimukseen kun oli kirjattu, että Margeran tulee pysyä kuivilla elokuvan tekemisen aikana. Asiaa seurattiin tarkasti ja testejä tehtiin jatkuvasti.

Nyt Margera väittää että hän jäi kiinni ainoastaan Adderall-lääkkeestä, jota hän tarvitsee tarkkaavaisuushäiriönsä hoitamiseen.

Wikipedian mukaan ”Adderall on neljää amfetamiinisuolaa sisältävä lääkevalmiste, jota käytetään ADHDn ja narkolepsian hoitoon. Kyseessä on psykostimulantti, jonka otaksutaan toimivan nostamalla aivojen dopamiini- ja noradrenaliinitasoja. Lisäksi lääke toimii vahvana dopamiinin ja noradrenaliinin takaisinoton estäjänä.”

Jo vuonna 2019 Bam Margeran perhe kommentoi julkisuudessa Adderallin käyttöä ja syytti lääkettä entisen Jackass-tähden romahduksista. Margeran lähiomaiset olivat myös sitä mieltä, ettei hän oikeasti tarvitsisi lääkettä.

Jackass Forever saa ensi-iltansa lokakuussa. Elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin heinäkuussa.