Uusimmat

Jäikö viimeinen X-Men-elokuva näkemättä leffateattereissa? Nyt selvisi, milloin The New Mutantsin voi katsoa kotona

29.10.2020 09:15 Muropaketin toimitus

20th Century Foxin X-Men-elokuvasarjan päätösosa ja spin-off The New Mutants sai ensi-iltansa syyskuun alussa. Harva kuitenkaan lähti korona-aikana katsomaan sitä valkokankaalta.

Ehkä myös nuivat arvionsa olivat syynä siihen, että The New Mutants jäi hyvin vähäiselle huomiolle, eikä ole enää edes Suomen katsotuimpien elokuvien TOP 20 -listalla.

Muropaketissa leffaa tylytettiin näin:

Arvostelu | The New Mutants on X-Men-elokuvista huonoin – Teiniystävällinen kauhufantasia tuntuu kehnon tv-sarjan pilottijaksolta

Jos kiinnostusta katsoa vielä viimeinenkin X-Men-elokuva kuitenkin löytyy, saattaa tämä tieto kiinnostaa: Discshopin mukaan Josh Boonen ohjaama fantasiatrilleri julkaistaan Suomessa Blu-raylla 18. tammikuuta 2021.

Mahdollista ja jopa todennäköistä on, että digitaalinen versio saapuu saataville jo tätä ennen, kenties tammikuun alussa, mutta täkäläiset verkkovuokraamot eivät asiaa ole vielä vahvistaneet. Epävarmaa on myös se, milloin elokuva saapuu Disney Plussan valikoimaan. Suoratoistopalvelusta löytyvät kaikki Foxin PG-13-ikärajaluokituksen saaneet mutanttileffat, joten julkaisu on luvassa varmasti ennen pitkää.

The New Mutantsin Blu-rayn bonusmateriaalit eivät ole ihan niin onnettomat kuin voisi elokuvan kovan kohtalon huomioiden olettaa:

  • Origins & Influences
  • Meet the New Mutants
  • Deleted Scenes
  • Audio Commentary

Mikäli The New Mutantsin aivan ehdottomasti haluaa vielä nähdä suurelta kankaalta, kannattaa toimia nopeasti. Elokuvaa esitetään koko maassa enää Helsingissä, ja sielläkin vain kerran päivässä.