James Bond seisoo nilkkoja myöten kusessa – Uusi 007-elokuva on julkaistava pian, vaikkei sitä mentäisi katsomaan

19.08.2021 09:43 | Muropaketin toimitus

Hollywood melkein aukesi kesällä, kun Black Widow’n ja Fast & Furious 9:n kaltaiset vuoden 2020 myöhästelijät saatiin vihdoinkin teattereihin. Sitten deltavariantti sanoi böö ja nyt syksyn uutuuselokuvien ensi-iltoja on alettu taas siirrellä.

The Hollywood Reporter on luonut katsauksen Hollywoodin julkaisusuunnitelmiin ja tilanne näyttää melko pahalta. Esimerkiksi Venom: Let There Be Carnagen julkaisu siirtyi syyskuulta lokakuulle, ja saattaa lykkääntyä siitä entisestään. Sama voi koskea muitakin uutuuselokuvia, kuten Top Gun: Maveric ja Ghostbusters: Afterlife.

Tilanne elää koko ajan.

Luultavaa kuitenkin on, että yksi julkaisu pysyy kalentereissa kaikesta huolimatta. Jo puolitoista vuotta lykätty James Bond -elokuva 007: No Time to Die ei THR:n lähteen mukaan enää siirry, sillä jokainen siirto maksaa miljoonia ja miljoonia lisää, ja kuten aikaisemmin tällä viikolla uutisoimme, on elokuvan hintalappu jo melkoinen:

Uudella Bond-elokuvalla on melkoiset paineet – Näin valtavan paljon lippuja pitäisi myydä, ettei 007: No Time to Diesta tule floppia

Daniel Craigin viimeisen James Bond -seikkailun on määrä saapua Suomen valkokankaille 30. syyskuuta.