UUSIMMAT

James Cameron paljasti, mitä on luvassa, jos ensi viikolla ilmestyvästä Terminator: Dark Fatesta tulee menestys

24.10.2019 06:28 | Muropaketin toimitus

Kuudes Terminator-elokuva saa ensi-iltansa ensi viikon perjantaina, 1. marraskuuta. Tim Millerin ohjaamasta ja James Cameronin tuottamasta elokuvasta odotetaan tietenkin suurta menestystä.

Jos Terminator: Dark Fate menestyy toivotusti, on elokuvalle tietenkin luvassa jatkoa. Hollywoodissa jos jossain rautaa pitää takoa sen ollessa kuumaa ja lasiin ei tietenkään syljetä.

Nyt James Cameron on vihjannut mitä Terminator 2: Tuomion päivän tarinaa jatkavan Dark Faten jälkeen voisi olla luvassa, jos tähdet asettuvat oikeisiin asemiin.

”Yksi syy, miksi tein tämän elokuvan ja toivottavasti palasin tämän elokuvasarjan pariin, oli halu tutkia ihmisten ja tekoälyn välistä suhdetta. Mielestäni emme kuitenkaan tehneet sitä vielä Dark Fatessa. Asetimme kyllä palaset valmiiksi tuota tutkimusmatkaa varten, ja toisessa ja kolmannessa elokuvassa voimme sitten syventyä aiheeseen”, Cameron vihjasi Collider-sivustolle.

James Cameronin mukaan hän tietää täsmälleen, miten Dark Fate jatkuu, jos jatko mahdollistetaan. Tämä voi viitata parhaassa tapauksessa siihen, että Dark Faten mahdollista jatko-osaa ei tarvitsisi odottaa vuosikausia.

Muropaketin uusimmat