UUSIMMAT

James Cameron suunnittelee uutta Terminator-elokuvaa Tim Millerin kanssa ja haaveilee trilogiasta

28.09.2017 17:00 | Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzenegger esittänee Tim Millerin ohjaamassa ja James Cameronin tuottamassa uudessa Terminator-elokuvassa ikääntynyttä ihmisten tuhoajaa.

James Cameron saa vuonna 2019 takaisin oikeudet Terminator-elokuviin. Hän möi alkujaan oikeudet yhdellä dollarilla tuottaja Gale Anne Hurdille sillä ehdolla, että Cameron saisi ohjata ensimmäisen Terminator-elokuvan ja että sen pääosassa olisi Arnold Schwarzenegger.

Nyt Cameron ja uuden Terminator-elokuvan ohjaava Tim Miller (Deadpool) on istunut alas The Hollywood Reporter-lehden kanssa ja jutellut mukavia. Eräs aihe koski Arnoldin ikää (mies on 71-vuotias) ja sitä, kuinka Schwarzenegger sopii uuteen elokuvaan.

”Ei Arnoldin ikää tarvitse yrittää peitellä millään tapaa. Koko kysymyksen kaunein asia on se, että hänen esittämä hahmo on kyborgi: ihmisen ja koneen yhdistelmä. Nämä koneet rakennettiin sitä varten, että ne voisivat soluttautua ihmisten pariin. Sen vuoksi koneet on päällystetty orgaanisella materiaalilla. Niiden lihakset ja iho ikääntyvät aivan kuten ihmisilläkin, joten Schwarzeneggerin esittämän terminaattorin ikä selittyy sillä, että se on ollut kauan kuvioissa. Siinäpä kaikki mitä haluan kertoa tarinan tästä osasta”, tuumaili uuden elokuvan tuottajana toimiva Cameron.

Schwarzeneggerin lisäksi uudessa Terminator-elokuvassa nähdään Linda Hamiltonin esittämä Sarah Connor. Cameron ja Miller aikovat tuoda näiden kahden lisäksi ruudulle tuoreita hahmoja, jotka tulevat sekä tulevaisuudesta että myös nykyhetkestä.

”Olemme aloittamassa etsinnät noin 18-vuotiaan naisen löytämiseksi uuden tarinan pääosaan. Koska Terminator-elokuvan mukana on aikamatkustusta, aiomme tuoda hahmoja tulevaisuudesta yhteen nykyhetken hahmojen kanssa. Suurin osa näistä tulee olemaan aivan uusia, mutta meillä on onneksi Arnold ja Linda ankkuroimassa roolituksia”, selvitti Cameron.

Cameron ja Miller toivovat onnistuvansa elokuvan kanssa niin hyvin, että he saisivat tehdä lopullisen Terminator-trilogian. Uusi elokuva jatkaa Terminator 2:n tarinaa ja se ei huomioi millään tapaa kolmea edellistä elokuvaa. Aisapari toivoo saavansa David Goyerin (Batman Begins), Charles Egleen (Dark Angel) ja Josh Friedmanin (Avatarin jatko-osat) kirjoittamaan uusia Terminator-elokuvia.

Ensimmäinen Terminator tahkosi maailmanlaajuisesti 78,4 miljoonaa dollaria. Sen ylitti suitsutettu Terminator 2, joka tienasi yli 500 miljoonaa globaalisti. Tuorein, Terminator Genisys, toi 440 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Sen budjetti oli 155 miljoonaa.

Muropaketin uusimmat