James Cameron tekee uuden Terminator-elokuvan, koska 1980-luvun scifi on nykyään totta

15.08.2017 09:24 | Muropaketin toimitus

James Cameron on palaamassa Terminator-elokuvien pariin, tosin vain tuottajan ja ehkä käsikirjoittajan roolissa. Tuoreessa haastattelussa Hollywood-legenda kertoo, miksi hän innostui Terminatorista taas kaikkien vuosien jälkeen.

Merkittävä syy James Cameronin paluulle luomansa Terminator-elokuvasarjan pariin on oikeuksien palaaminen ohjaajalle. Myös muita syitä kuitenkin löytyy.

Cameron on kommentoinut asiaa Cinema Blendin mukaan seuraavasti:

”Kun tajusin että voisin saada oikeudet taas haltuuni, kysyin itseltäni luovassa mielessä onko Terminatorissa mitään jäljellä minulle? Voinko sanoa sen kautta mitään sellaista, mitä en olisi jo sanonut tai mitään sellaista, mikä olisi enää edes relevanttia 2020-luvulla (jolloin uudet elokuvat voisivat ilmestyä)?”

James Cameron pyöritteli ajatuksia aikansa, kunnes tuli lopputulokseen, että Terminator kiehtoo häntä edelleen kyllin paljon, jotta hän voisi palata sen pariin.

”Moni asia joka oli scifiä [vuoden 1984] Terminatorissa on nyt olemassa… Lisäksi käymme myös keskusteluita siitä, pitäisikö roboteilla olla valta päättää tappokäskystään, ja muuta sellaista. Nämä asiat tapahtuvat nyt oikeasti. Ehkä siis voisi olla paikallaan elokuva, joka tutkii näitä teemoja. Nyt se täytyy vain nakuttaa yleisön odotuksiin sopivaksi”.

Arnold Schwarzeneggerin mukaan Terminator 6 kuvataan ensi vuonna. Näin ollen elokuva ilmestyy tällä tietoa vuoden 2019 aikana.

Muropaketin uusimmat