Uusimmat

James Gunn paljasti, miten Peacemaker-sarjan viimeisen jakson jättiyllätys saatiin toteutumaan Marvel Studiosin avustuksella

18.02.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Peacemakerin viimeisessä jaksossa John Cenan nimihahmo kohtaa todellisen yllätyshahmon.

Sisältää spoilereita!

HBO Maxin Peacemaker-sarjan ensimmäinen kausi tuli päätökseensä tällä viikolla ja sarjan viimeinen jakso tarjosi DC-faneille todellisen jymy-yllätyksen. Siinä John Cenan esittämä nimihahmo tiimeineen suuntaa tappamaan “perhosten” ravinnonlähteenään käyttämää “lehmää” ja tilanteen kaoottisuuden vuoksi kommentoi, että eikö tuohon voisi pyytää avuksi Justice Leagueta.

Justice League ei tule avuksi ja Peacemaker ystävineen joutuu hoitamaan tilanteen itse. Mutta verisen joukkion poistuessa taistelutantereelta vastassa ovatkin tutut siluetit. Justice League -näyttelijöistä näyttäytymisen tekevät Jason Momoa (Aquaman) ja Ezra Miller (Flash).

Varietyn haastattelussa sarjan luonut James Gunn kertoo, että kyseinen kohtaus saatiin toteutettua yllättävästi kilpakumppani Marvel Studiosin avustuksella. Gunnhan tekee parhaillaan Marvelin kanssa Guardians of the Galaxy 3 -elokuvaa.

“Juttelin asiasta jo ennen kuvauksia Jasonin kanssa ja hänelle se oli ihan ok heti alusta pitäen. Kuulin yhteisten tuttavien kautta, että Ezra pitää elokuvistani, joten kysyin tulisiko hän mukaan tuohon kohtaukseen ja hänellekin se oli ok. Itse asiassa Marvel kuvasi Ezran meille, kun olimme kuvaamassa Guardians of the Galaxy vol. 3:a”, Gunn selittää.

“Marvel oli velkaa DC:lle. Koska Peacemakerin kuvausryhmä teki testikuvaukset Chukwudille [Iwuji, esittää Peacemakerissa Murnia] Guardians vol. 3:a varten. Ja sitten me kuvasimme Ezran Guardians 3:n kuvausryhmän kanssa.”

Peacemaker on katsottavissa HBO Maxilla ja Guardians of the Galaxy Vol. 3 julkaistaan näillä näkymin toukokuussa 2023.

LUE MYÖS: Arvostelu | The Suicide Squadin tarinaa jatkava HBO Max -sarja Peacemaker on elokuvaa parempaa toimintasikailua

LUE MYÖS: ”Hanoi Rocks on kaikkien aikojen paras yhtye” – Suomalaista rocklegendaa ylistettiin HBO Maxin hittisarjassa taas näkyvästi