James Gunnin uusi The Suicide Squad -elokuva saadaan Suomeen lämpimänä, mutta ei uunituoreena

19.06.2021 12:25 | Muropaketin toimitus

James Gunnin ohjaaman The Suicide Squad -elokuvan ensi-ilta on Iso-Britanniassa 30. heinäkuuta ja Pohjois-Amerikassa 6. elokuuta. Suomessa julkaisu noudattaa jenkkien aikataulua.

SF Studios on vahvistanut tuovansa James Gunnin uutuusleffan Suomen valkokankaille 6.8.2021 nimellä The Suicide Squad: Suicide Mission. Lisätitteli voi tuntua irralliselta, mutta pakkohan siihen vuoden 2016 kalkkunaan on jotenkin pesäeroa tehtävä…

The Suicide Squadin synopsis on pitkähkö ja… luovasti suomennettu. Jos silmissä alkaa vilistä, hyppää suosiolla traileriin, sen katsominen kun ei päätä pakota.

Käsikirjoittaja-ohjaaja James Gunnilta tulee Warner Bros. Picturesin supersankariseikkailu “The Suicide Squad: Suicide Mission”, jonka pääosassa nähdään nippu DC:n degenerointuneimpia rikollisia. Tervetuloa helvettiin—toisin sanoen Belle Reven vankilaan, missä henki on höllemmessä kuin missään muualla koko Amerikanmaalla. Missä pidetään pahimpia superroistoja ja missä ollaan valmiita tekemään mitä vain, jotta pääsisi pois—jopa liittymään supersalaiseen, superhämärään ryhmään nimeltä Task Force X. Ja mikä on päivän itsetuhoinen tehtävä? Kerää kokoon joukko vankeja, mukaan lukien Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ja kaikkien lempisekopää Harley Quinn. Anna heille raskas aseistus ja pudota heidät (kirjaimellisesti) Corto Maltesen syrjäiselle, vihollisia kuhisevalle saarelle. Halki viidakon, joka vilisee sotaisia vastustajia ja sissijoukkoja, ryhmä taivaltaa kohti tuhoamistehtäväänsä. Matkalla heitä kurissa yrittää pitää vain eversti Rick Flag… sekä Amanda Wallerin tekniikkavelhot, jotka antavat jatkuvasti ohjeita korvanappeihin. Ja kuten aina, yksikin väärä liike tietää kuolemaa (tuli se sitten vastustajan, toverin tai Wallerin itsensä toimesta). Jos joku haluaa lyödä vetoa, fiksuinta lienee veikata heitä vastaan—kaikkia heitä.