Uusimmat

Jared Letosta tulee Playboyn perustaja, mutta elokuvasta on vaikea innostua sen ohjaajan takia

04.10.2017 09:02 Muropaketin toimitus

Johan on ajoitus: legendaarisen Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner kuoli viime viikonloppuna, ja jo nyt on paljastettu, kuka esittää miestä tulevassa elämänkertaelokuvassa.

91-vuotiaana kuolleen Hugh Hefnerin tohveleihin astuu Hollywoodin nimekkäimpiin näyttelijöihin lukeutuva Jared Leto, uutisoi The Hollywood Reporter. Moni odottaa jo innolla, mitä Leto tulee saamaan irti lehtikeisarin roolista. Odotuksia Hefner-elokuvaa kuitenkin valitettavasti laskee sen ohjaaja Brett Ratner.

Hollywoodin työmyyränä ja joka paikan höylänä tunnettu Ratner on tehnyt lukuisia elokuvia, mutta valitettavasti ne eivät ole huimanneet laadullaan. CV:stä löytyy esimerkiksi X-Men: Viimeinen kohtaaminen, Tower Heist, Hercules ja Rush Hour -trilogia.

Vaikka Hugh Hefner -elokuva voi vaikuttaa hetkessä käyntiin heitetyltä, on Ratner odottanut pääsevänsä tekemään sitä jo vuodesta 2007. Jared Leton kiinnityksestä pääosaan ohjaaja on luonnollisesti innoissaan:

”Jared on vanha ystäväni. Kun hän kuuli että minulla on oikeudet Hefin tarinaan, ilmoitti hän haluavansa esittää roolia ja ymmärtää Hefiä. Uskon täysin, että Jared pystyy siihen. Hän on yksi nykyajan hienoimmista näyttelijöistä”.

Jared Leton uusin elokuva on perjantaina ensi-iltansa saava tieteistrilleri Blade Runner 2049.