Jason Momoa paljasti olleensa pahoissa vaikeuksissa Game of Thronesin jälkeen

11.11.2020 15:01 | Muropaketin toimitus

Rooli Game of Thronesissa teki Jason Momoasta maailmankuulun ja auttoi aikanaan näyttelijää saamaan roolin Aquamanina Warner Bros. Picturesin supersankarielokuvissa. HBO Nordicin hittisarjassa esiintyminen ei kuitenkaan tehnyt Momoasta kertaheitolla äveriästä.

”Näimme nälkää Game of Thronesin jälkeen. En saanut millään uusia töitä. On todella haastavaa, jos on ihan veloissa silloin kun perheessä on pieniä lapsia”, Jason Momoa alias Joseph Jason Namakaeha Momoa tuskailee InStylen tuoreessa haastattelussa.

Jason Momoan pesti Game of Thronesissa kesti vain yhden kauden ajan eli vuodet 2011-2012.

Vuosina 2012-2014 Jason Momoa teki vain neljä elokuvaa: Bullet to the Headin, Wolvesin, Debugin ja Road to Paloman, jonka Momoa myös ohjasi itse. Yksikään elokuvista ei muodostunut merkittäväksi menestykseksi, kuten ei myöskään The Red Road -sarja, jossa Momoa esiintyi vuosina 2014-2015.

Muutos tuli Batman v Superman: Dawn of Justicen myötä vuonna 2016. Momoalla oli Zack Snyderin elokuvassa vain pieni cameo, mutta se oli samalla lupaus tulevasta Aquamanin sooloelokuvasta. Pikkuhiljaa Momoa alkoi saada enemmän rooleja ja parempia rooleja. Jason Momoan tulevista projekteista varmasti odotetuin on Denis Villeneuven ohjaama Dyyni (2021), jossa hän esittää Duncan Idahoa.

Muropaketin uusimmat