Uusimmat

Jason Statham tekee jatko-osan elokuvalle, josta hän ei itse pitänyt ollenkaan – Saataisiinko verta ja gorea kuvaan tällä kertaa?

26.10.2020 08:16 Muropaketin toimitus

Jason Stathamin kesällä 2018 ensi-iltansa saanut The Meg -haielokuva on saamassa jatko-osan.

Alkujaan The Megistä (Suomessa Megalodonista) oli tulossa verinen toimintatrilleri, mutta lopulta studio vesitti sen teiniystävällisemmäksi viihdehattaraksi.

Jason Statham ei ollut asiasta mielissään:

”Käsikirjoitus on ihan erilainen kuin elokuva. Joskus sitä vain ihmettelee, että miten tässä näin kävi? (…) Nyt The Meg on täynnä huumoria, eikä se ole omaan makuuni. Pidän enemmän goresta ja aikuisemmasta kamasta. Olen sen verran vanha, etten voi sanoa miten elokuva kolisee nuoremmalle yleisölle. Olisin varmaan tehnyt elokuvasta sellaisen, ettei monikaan olisi halunnut nähdä sitä. (…) The Megiä katsoessa ei voi olla ajattelematta, missä vitussa kaikki veri on. Elokuvahan kertoo haista”, Statham ihmetteli suorasukaisesti Colliderin haastattelussa.

Nyt Jason Statham saa uuden tilaisuuden tehdä omaan makuunsa sopivan haielokuvan: The Hollywood Reporterin mukaan Kill Lististä ja High Risesta tuttu Ben Wheatley ohjaa Meg 2:n. Statham on tällä tietoa mukana elokuvan näyttelijäkaartissa ja osallistumassa myös ”luovaan prosessiin”, mutta muista ensimmäisen Megin tähdistä ei vielä ole tietoa. Epäselvää on myös se, milloin elokuva kuvataan ja julkaistaan.

Muropaketti jututti Ben Wheatleyta jo vuonna 2012. Lue haastattelu täältä:

Haastattelussa kovassa nosteessa oleva Kill List -ohjaaja Ben Wheatley