Jason Stathamia esittänyt huijari vei hyväuskoiselta naiselta satojatuhansia euroja

02.05.2019 08:20 | Muropaketin toimitus

Nettihuijarin uhriksi joutunut nainen oli juuri menettänyt sekä äitinsä että kihlattunsa.

BBC kertoo jutussaan nettihuijauksista ja nostaa esiin yhden tapauksen, jossa mies onnistui viemään englantilaisnaisen omaisuuden teeskentelemällä olevansa näyttelijä Jason Statham.

Artikkelissa nimettömänä esiintyvä nainen kertoo olleensa erittäin haavoittuvassa tilassa menetettyään juuri äitinsä ja kihlattunsa. Selatessaan Stathamille omistettua Facebook-sivua hän sai yksityisviestin mieheltä, joka kertoi olevansa Statham.

– Ajattelin että onpas mukavaa, hän juttelee faniensa kanssa. Taisin hämmentyä niin ison tähden viestistä, nainen sanoo.

Huijari houkutteli hänet jatkamaan keskustelua WhatsAppin puolelle, jossa yhteydenpito jatkui useita kuukausia. Lopulta mies onnistui vakuuttamaan naisen siitä, että hänellä oli taloudellisia vaikeuksia, koska luvattu kuvauspalkkio oli myöhässä.

Nainen päätyi lähettämään hänelle useita maksuja. Tarkka summa ei ole tiedossa, mutta huijari onnistui viemään useita satojatuhansia euroja. Lopulta nainen tajusi onneksi ottaa yhteyttä poliisiin.

Oikea Statham nähdään seuraavaksi Fast & Furious -spinoff-elokuvassa nimeltään Hobbs & Shaw, joka saa ensi-iltansa 2. elokuuta

Muropaketin uusimmat