Uusimmat

Jason Stathamin elokuvasta tuli alkuvuoden pikkuhitti – nyt The Beekeeperin voi katsoa myös kotona

24.06.2024 10:32 Muropaketin toimitus
The Beekeeper

Kuva: © Scanbox Entertainment

Jason Stathamin tähdittämä toimintatrilleri The Beekeeper oli hiljaisen alkuvuoden menestyjiä, kun 40 miljoonan dollarin budjetilla tehty elokuva keräsi teattereissa reilun 150 miljoonan lipunmyynnin.

The Beekeeper sai ensi-iltansa tammikuussa, mutta kotikatseluun se on saapunut vasta tänään. Tällä hetkellä tarjolla on digitaalinen myyntiversio, jota vuokraversio seuraa maanantaina 8. heinäkuuta.

Samana päivänä julkaistaan myös The Beekeeperin dvd- ja Blu-ray-versiot.

David ”Suicide Squad” Ayerin ohjaamassa elokuvassa:

”Beekeepers-erikoisjoukoista eläköitynyt Adam Clay (Jason Statham) elää rauhallista elämää mehiläisiä hoitaen. Kun hänen iäkäs naapurinsa joutuu huijauksen kohteeksi ja menettää kaikki säästönsä traagisin seurauksin, Clayn on ryhdyttävä jälleen toimiin. Clay pääsee jyvälle salaliitosta aivan valtaapitävien huipulla, missä häikäilemättömät liikemiehet juonittelevat yhteiskunnan heikko-osaisimpia vastaan. Kun ketään muuta ei kiinnosta saattaa tekijöitä vastuuseen, hänen on otettava oikeus omiin käsiinsä. Teoilla on aina seuraukset.”

Jason Stathamin lisäksi The Beekeeperiä tähdittävät Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Phylicia Rashad ja Jeremy Irons.

Muropaketin arviossa leffa sai pari tähteä viidestä.

Arvostelu | The Beekeeper erottuu yhdellä tavalla Jason Stathamin muista elokuvista