Jennifer Aniston: ”Paluu Frendeihin oli karmivaa, meillä oli siitä ihan väärä käsitys”

13.06.2022 05:36 Muropaketin toimitus

Jennifer Aniston on muistellut vuoden takaista Frendit-spesiaalia Friends: The Reunion.

HBO Maxin Friends: The Reunion -ohjelmassa entiset Frendit-tähdet ja muut sarjan tekijät palasivat tuttuihin lavasteisiin ja muistelivat menneitä. Jennifer Anistonin mukaan kokemus ei ollut yksinomaan mieluisa, sillä tilanteeseen liittyi myös odottamattomia tunnemyrskyjä, joita näyttelijä ei ollut osannut ennakoida. Aniston on käyttänyt tilanteesta jopa sanaa ”karmiva”.

Variety-lehden Actors on Actors -haastattelussa Jennifer Aniston kertoi Sebastian Stanille seuraavaa:

”Emme tienneet että sen ohjelman tekeminen olisi tunnetasolla niin totaalinen isku kuin se oli. Ajattelimme vain että se olisi hauskaa – palata lavasteisiin, jotka ovat pysyneet täysin samanlaisina. Ja ihan kirjaimellisesti, joka ikinen sopukka oli täsmälleen kuten ennen. Se oli ihan karmivaa. […] Frendit loppui vuonna 2004, ja olimme kaikki silloin erilaisia. Olimme niin nuoria ja elämä edessä. Niin paljon on muuttunut sen jälkeen. Meillä oli jälleennäkemisestä ruusunpunaiset lasit. Vasta sitten tajusimme, miten paljon rankempaa se olikaan”.

Anistonin ja Stanin välisen keskustelun voi katsoa kokonaisuudessaan alta.

Friends: The Reunion löytyy edelleen HBO Maxista. Palvelusta voi myös katsoa kaikki vuosina 1994-2004 pyörineen Frendit-sarjan jaksot.