Uusimmat

Jennifer Anistonin mukaan nuoriso pitää Frendit-sarjaa loukkaavana: “Komediaa ei saa enää tehdä samalla tavalla kuin ennen”

30.03.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehnyt Jennifer Aniston on tähdittänyt komedioita jo lähes 30 vuotta.

Näyttelijä Jennifer Aniston on päässyt seuraamaan komedian kehitystä aitiopaikalta jo lähes 30 vuoden ajan – vuonna 1994 alkaneesta Frendit-sarjasta tällä viikolla Netflixissä julkaistavaan toimintakomediaan Murder Mystery 2. Aniston kommentoi tuoreessa haastattelussa (Varietyn kautta) katsojien suhtautumisen komediaan muuttuneen tuona aikana.

“Se on aika hankalaa nykyisin, koska pitää olla niin varovainen. Koomikoille siitä tulee vaikeaa, koska komedian kauneus on siinä että teemme pilkkaa itsestämme ja elämästä. Aiemmin saatoimme pilailla jonkin kiihkoilijan kustannuksella ja nauraa sille – se oli hysteerisen hauskaa. Ja sen oli tarkoitus opettaa, kuinka naurettavia ihmiset voivat olla. Mutta enää emme saa tehdä niin”, Aniston kommentoi.

“Tuolla on kokonainen sukupolvi nuoria, jotka nyt katsovat Frendejä ja pitävät sitä loukkaavana. Siellä on juttuja, joita ei kuitenkaan tarkoitettu loukkaaviksi ja joitakin, joita kieltämättä olisi pitänyt miettiä pariin kertaan.”

Anistonin mielestä huumori on erittäin tärkeää tähän(kin) maailmanaikaan:

“Kaikki tarvitsevat hauskaa! Maailma tarvitsee huumoria! Ei meidän pidä ottaa itseämme niin vakavasti.”

Jennifer Aniston nähdään yhdessä Adam Sandlerin kanssa tällä viikolla Netflixissä julkaistavassa toimintakomediassa Murder Mystery 2.