Uusimmat

Jennifer Coolidgella on hirvittävä ehdotus HBO Maxin hittisarjan kolmannelle kaudelle

07.06.2023 06:00 Muropaketin toimitus

The White Lotus -sarjan kahdella kaudella mukana ollut Jennifer Coolidge ei palaa sarjaan enää sen kolmannella kaudella.

Sisältää spoilereita.

The White Lotus -sarjassa näytellyttä Jennifer Coolidgea ei nähdä mukana enää sarjan kolmannella kaudella. Syy tähän on se, että sarjan luoja Mike White päätti tappaa rakastetun hahmon kakkoskauden lopuksi.

Coolidgen esittämän Tanyan tarina ei kuitenkaan välttämättä pääty tähän, sillä hänen petollinen aviomiehensä Greg (Jon Gries) on edelleen hengissä. Varietyn haastattelussa Coolidge toivookin, että White kehittäisi Gregille oikein ilkeän tavan kuolla sarjan kolmannelle kaudelle.

“Toivon Jonin puolesta, ettei hän ole vielä luovuttanut Gregin suhteen. Toivon, että ilkeä Greg saa vielä ansionsa mukaan. Mielestäni hänen pitäisi joutua vaikkapa lihasilppuriin”, Coolidge kommentoi.

The White Lotus -sarjan toisella kaudellahan Greg suunnitteli Tanyan murhaa, ja saatuaan tämän selville Tanya tarttuu itse aseeseen – mutta kuolee kuitenkin kaikesta huolimatta itsekin.

“Jos Tanya voisi tulla takaisin jossakin muodossaan, ehkäpä hän voisi tulla takaisin lokkina, joka nokkii Gregiltä silmät päästä”, näyttelijä maalailee.

Kaksi kautta The White Lotus -sarjaa on katsottavissa HBO Maxissa.