Uusimmat

Jennifer Lawrence veti Cannesissa jalkaansa läpykkäät ja sitten internet sekosi: “Se ei ollut mikään kannanotto”

Kuva: Macall Polay © 2023 CTMG, Inc.

09.06.2023 19:30 Muropaketin toimitus

Jennifer Lawrence vieraili tämän vuoden Cannesissa tuottajan roolissa. Seuraavaksi hänet nähdään kohutussa komediassa No Hard Feelings.

Jennifer Lawrence on aiemminkin ollut tunnettu melkoisen välittömästä asenteestaan ja suhtautumisestaan maailman punaisilla matoilla. Tällä kertaa hän herätti huomiota pukemalla Cannesin elokuvajuhlilla jalkaansa mustat rantasandaalit.

ET Onlinen haastattelussa Lawrence kuitenkin haluaa selventää tapausta. Hänen mukaansa se ei ollut mikään kannanotto vaan johtui aivan käytännön syistä.

“Se ei ollut mikään poliittinen kannanotto, ei todellakaan. Ei minulla ollut ennen sitä mitään käsitystä siitä kiistelystä, mikä liittyy matalakantaisia kenkiä pitäviin ihmisiin tai siihen että kävelee punaisella matolla avojaloin. En tiennyt siitä mitään. Kenkäni vain olivat numeroa liian isot”, Lawrence selittää.

Lawrence osallistui Cannesissa Sahra Manin ohjaaman Bread and Roses -dokumentin näytökseen, sillä hän toimii dokumentissa tuottajana. Lawrence kertoo menneensä kyllä portaita ylöspäin korkokengissä, mutta unohtaneensa poseerata tuotantotiiminsä kanssa kuvissa ja joutunut palaamaan takaisin alas – eikä se onnistunut liian suurissa kengissä.

“Minulle on ihan ok tehdä kannanotto, mutta haluaisin kuitenkin tehdä sen ihan tietoisesti.”

Kuvat Lawrencesta Cannesin punaisella matolla ovat katsottavissa ET Onlinesta.

Seuraavaksi Jennifer Lawrence nähdään pääosassa Gene Stupnitskyn ohjaamassa komediassa No Hard Feelings.