Uusimmat

Jere Karalahti on nyt vahvasti esillä – Ensin kohukiekkoilijasta tehtiin elokuva ja kesällä tulee vielä tv-sarja

11.05.2021 11:01 Muropaketin toimitus

Jere Karalahti kuuluu Suomen kaikkien aikojen puhutuimpiin ja värikkäimpiin jääkiekkoilijoihin, joten eipä ihme, että hänestä ollaan kiinnostuneita.

C More -suoratoistopalvelussa alkaa torstaina 3. kesäkuuta neliosainen dokumenttisarja ”jääkiekon ihaillusta ja vihatusta pahasta pojasta”.

Sarjan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Rakkaus jääkiekkoa kohtaan vie Tapulikaupungin pihalätkää rakastavan pikkupojan SM-liigaan, maajoukkueeseen, maailman kovimpaan ammattilaisliigaan NHL:ään ja äärettömän kuluttavaan KHL:ään. Peliuran ohessa Jere liikkuu piireissä, joissa alkoholi ja huumeet ovat arkipäivää – ja tämä vie hänet lopulta teho-osastolle koomaan ja lähelle kuolemaa. Juuso Syrjän ohjaama ja Mika Karttusen käsikirjoittama sarja on rehellinen ja koskettava kertomus suomalaisesta selviytyjästä.”

Karalahti-dokumenttisarjaa esitetään yhden jakson viikkotahdilla.

Samaa aihetta käsittelevä ja materiaalia kierrättävä Karalahti-elokuva on pyörinyt ennakkoesityksissä harvoissa auki olevissa teattereissa kevään ajan. Laajempaan levitykseen dokumentti saadaan, jahka kinopalatsit taas aukeavat. Nähtäväksi sitten jää, kumman suuri yleisö ensin näkee: elokuvan vai tv-sarjan.

Alla leffan traileri.