UUSIMMAT

Jim Carrey aikoo lopettaa näyttelemisen: ”Olen tehnyt tarpeeksi ja minulla on tarpeeksi”

04.04.2022 06:00 Muropaketin toimitus

Jim Carrey on vähentänyt elokuvien tekemistä tuntuvasti viime vuosina. Nyt näyttelijä on kertonut harkitsevansa näyttelemisen lopettamista kokonaan.

Jim Carrey on tehnyt 2020-luvulla vain kaksi elokuvaa: Sonic the Movien (2020) ja sen perjantaina ensi-iltansa saaneen jatko-osan Sonic the Movie 2 (2022). Videopelileffojen lisäksi Carrey on nähty Kidding-sarjassa, joka päättyi vuonna 2020, ja Joe Bidenina Saturday Night Livessa.

LUE LISÄÄ: Arvostelu | Tämä ei ole aprillia – Sonic the Movie 2 on paljon parempi elokuva kuin edeltäjänsä

On sangen mahdollista, että Sonic the Movie 2 jää Jim Carreyn viimeiseksi elokuvaksi. Näyttelijä nimittäin totesi haastattelussaan Accessin kanssa seuraavaa:

”Olen jäämässä eläkkeelle. Varmaankin. Olen aika vakavissani tämän kanssa. Jatko on kiinni siitä, tuovatko enkelit luokseni kultaisella musteella kirjoitetun käsikirjoituksen, josta tehty elokuva ihmisten on todella tärkeää nähdä. Sitten saatan jatkaa, mutta tauon pidän ainakin. Pidän todella paljon hiljaiselostani, rakastan maalaamista ja henkistä elämääni. Minusta tuntuu, ja tällaista ei varmaan kukaan julkkis tule koskaan sanomana, että minulla on tarpeeksii. Olen tehnyt tarpeeksi. Minä olen tarpeeksi”

Haastatteluvideon voi katsoa alta.

Tällä hetkellä IMDb ei listaa Carreylle ainuttakaan käynnissä tai tulossa olevaa tv-sarjaa tai elokuvaa.