Uusimmat

Jimmy Kimmel aikoo lopettaa suositun tv-ohjelmansa: “En aio tehdä tätä ikuisesti”

07.06.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Jimmy Kimmel on alkanut pohtia eläkkeelle jäämistä.

Jimmy Kimmelin tv-ohjelma, vuonna 2003 alkanut Jimmy Kimmel Live on jatkunut kohta 20 vuotta ja se on tehnyt Kimmelistä vaikutusvaltaisen äänen, joka on muun muassa ottanut voimakkaasti kantaa Yhdysvaltain aseelliseen väkivaltaan.

Tänä vuonna 55 vuotta täyttävä koomikko on kuitenkin myös pohtinut sarjansa lopettamista, paljastaa Varietyn haastattelu.

“Minulla on hetkiä, jolloin ajattelen, etten voi tehdä tätä enää. Ja minulla on hetkiä, jolloin mietin, että mitä ihmettä muuta tekisin, jos en tätä. Se on monimutkainen juttu, johon liittyy myös kaikki käytännön järjestelyt, perhe, ystävät ja työkaverit”, Kimmel kertoo.

“Lopulta minun pitää kuitenkin lopettaa tämä. En voi jatkaa ikuisesti. En olisi rehellinen, jos sanoisin, että olisin päättänyt suuntaan tai toiseen. Mietin sitä kuitenkin todella paljon.”

Tänä keväänä Kimmel ja toinen hittijuontaja, Jimmy Fallon, järjestivät aprillipäivän pilan, jossa vaihtoivat keskenään ohjelmissaan paikkaa.

“Ajattelin, että olisi hauska tehdä niin Jimmy Fallonin kanssa, koska ihmiset sekoittavat meidät keskenämme niin usein. Ehdottelin ideaa varmaan neljä, viisi vuotta, mutta nyt se vihdoin onnistui.”