Uusimmat

Jo kerran hyllytetty Game of Thrones -sarja on taas työn alla, George R.R. Martin paljasti

Kuva: © HBO

13.06.2024 15:00 Muropaketin toimitus

Game of Thrones -spinoff Ten Thousand Ships ei ehkä sittenkään ole menetetty.

George R.R. Martin kirjoittaa omassa blogissaan, ettei Game of Thrones -spinoff Ten Thousand Ships ole sittenkään vielä kuopattu, vaikka se kertaalleen jo hyllytettiinkin HBO:n toimesta.

Martinin mukaan heillä on sarjalle uusi käsikirjoittaja, Pulitzer-palkittu Eboni Booth.

“Hän on uskomattoman lahjakas nuori käsikirjoittaja ja ilo työskennellä yhdessä. Kun hän ei kirjoita tai tuota palkittuja näytelmiään Broadwaylla ja muualla, hän on ollut kiireinen minun ja HBO:n kanssa, kirjoittamassa uutta pilottijaksoa Ten Thousand Shipille, joka on Game of Thrones -spinoff Nymeriasta”, Martin kertoo.

“Olemme innoissamme siitä… tosin meidän pitää vielä miettiä, millä maksamme 10 000 laivaa, 300 lohikäärmettä ja jättimäiset kilpikonnat.”

Ten Thousand Ships sijoittuu aikaan tuhat vuotta ennen Game of Thronesia ja kertoo soturikuningatar Nymeriasta, Dornen perustajasta, sekä valyrialaisilta ja heidän lohikäärmeiltään pelastuneista rhoynarseista, jotka matkasivat Essosista Dorneen.

HBO ei ole vielä antanut asiasta virallista tiedotetta.

Uutta sarjaa odotellessa Game of Thrones -faneille on tulossa House of the Dragon -sarjan toinen kausi, joka alkaa Maxilla ensi viikolla.