Taru sormusten herrasta -tähdeltä rehellinen tunnustus: “Heräsin keskellä yötä hikisenä – minulla ei ollut hajuakaan miten esittää hahmoani”

10.08.2020 14:05 | Muropaketin toimitus

Indiana Jonesistakin tutulla John Rhys-Daviesilla oli Peter Jacksonin Taru sormusten herrasta -elokuvissa kaksi roolia, joista näkyvin ja tunnetuin oli tietenkin Gimli-kääpiö. Sormuksen ritarin lisäksi Rhys-Davies esitti myös Puuparta-enttiä.

Comicbookmovie-sivustolle antamassaan haastattelussa John Rhys-Davies on paljastanut Puuparran olleen näyttelijän koko uran haastavin rooli.

”Gimliä rakastin. Puuparta oli yksi niistä harvoista rooleista, jotka ovat herättäneet minut keskellä yötä hikisenä tuskailemaan, etten tiedä miten pitäisi näytellä”, John Rhys-Davies tunnusti.

”Puuparta on vaikein rooli, jonka olen tehnyt. […] Miten helvetissä ääninäytellä jotain, jolla ei ole keuhkoja?”

John Rhys-Daviesin uusin elokuva on halvalla tehty G-Log-scifi-leffa, jota tähdittävät myös Casper Van Dien ja Stephen Moyer.

Amazon on parhaillaan tekemässä esiosasarjaa Sormusten herran tarinalle. Sen tekijätiimissä ei Peter Jacksonin elokuvien näyttelijöitä kuitenkaan tulla näkemään.

 

Muropaketin uusimmat