Johnny Depp ei aio hylätä Pirates of the Caribbeania – ”Esitän Jack Sparrow’ta vaikka lasten syntymäpäivillä”

27.09.2021 06:02 | Muropaketin toimitus

Disney on julkaisemassa ennen pitkää uuden Pirates of the Caribbeanin, mutta ilman Johnny Deppiä, joka on tähdittänyt elokuvasarjaa vuoden 2003 Mustan helmen kirouksesta lähtien. Nyt Depp on kommentoinut suhdettaan piraattielokuviin ja roolihahmoonsa.

Johnny Depp esiintyi taannoin San Sebastianin elokuvajuhlilla ja vastasi toimittajien esittämiin kysymyksiin. Tässä yhteydessä Depp kertoi Moviewebin mukaan, ettei Jack Sparrow ”koskaan jätä häntä”. Depp teki hyvin selväksi suhtautuvansa hahmoonsa yhä rakkaudella ja kertoi esittävänsä Jack Sparrow’ta missä vain mahdollista, vaikka sitten lasten syntymäpäiväjuhlissa, voidakseen viihdyttää ja ilahduttaa ihmisiä.

Kyse oli tietenkin humoristisesta heitosta, mutta mikäli Disney muuttaa mielensä ja tarjoaa Johnny Deppille roolia tai edes cameota tulevassa Pirates of the Caribbean -rebootissa, ei homman pitäisi jäädä ainakaan näyttelijästä kiinni.

Toisaalta: kun huomioi millaisia juttuja viimeisimmän Pirates of the Caribbean -elokuvan kuvauksista on maailmalle levinnyt, ei Jack Sparrow’n paluuta valkokankaalle kannata odottaa hengitystään pidätellen:

Uusia paljastuksia Johnny Deppistä: Näyttelijä veti huumeita Pirates of the Caribbeania tehdessä ja aiheutti Disneylle viiden miljoonan dollarin laskun

Viimeksi Jack Sparrow on ollut otsikoissa kesällä, kun hahmo nähtiin Sea of Thieves -pelin lisäosassa:

Video: Tältä näyttää Captain Jackin paluu – tosin ilman Pirates of the Caribbean -tähti Johnny Deppiä

Muropaketin uusimmat