UUSIMMAT

Johnny Depp ei tajua pitää suutansa kiinni Idän pikajunan arvoituksessa

12.10.2017 08:05 | Muropaketin toimitus

Marraskuussa ensi-iltansa saavasta Idän pikajunan arvoituksesta on julkaistu uusi minuutin mittainen kohtausnäyte. Siinä Johnny Deppin ja Michelle Pfeifferin roolihahmot kohtaavat koleissa tunnelmissa.

Agatha Christien romaaniin pohjautuvan Idän pikajunan arvoituksen (Murder on the Orient Express) on ohjannut Kenneth Branagh, joka näyttelee myös yhtä murhamysteerin avainrooleista. Branaghin, Johnny Deppin ja Michelle Pfeifferin lisäksi Pikajunaa tähdittävät Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr. ja Star Warsista tuttu Daisy Ridley

24. marraskuuta elokuvateattereihin saapuvan elokuvan virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Mikä alkaa Euroopan halki kulkevana ylellisenä junamatkana, muuttuu nopeasti yhdeksi tyylikkäimmistä, jännittävimmistä ja henkeäsalpaavimmista mysteereistä. Menestyskirjailija Agatha Christien romaaniin perustuvassa Idän pikajunan arvoitus -elokuvassa kolmetoista toisilleen tuntematonta matkustajaa jäävät loukkuun junaan, jossa kaikki ovat epäiltyjä. Yhden miehen on taisteltava aikaa vastaan ratkaistakseen mysteerin ennen kuin murhaaja iskee uudestaan.”