Uusimmat

”Johnny Depp oli samaa valkoista roskasakkia kuin minä” – Tim Burton muisteli ensitapaamistaan luottonäyttelijänsä kanssa

25.10.2022 09:12 Muropaketin toimitus

Tim Burtonin luoma ja ohjaama Wednesday-sarja nähdään Netflixissä marraskuussa.

Tim Burton liikuttui kyyneliin vastaanottaessaan viime viikonloppuna Lyonissa järjestettävillä Lumièren elokuvajuhlilla Prix Lumière -kunniapalkinnon, jonka hän sai elämäntyöstään.

Ennen gaalaa järjestetyssä tilaisuudessa Burton vastaili fanien kysymyksiin ja kertoi Varietyn mukaan muun muassa ensitapaamisestaan Johnny Deppin kanssa. Burton ja Depp ovat tehneet yhdessä kahdeksan elokuvaa.

”Meillä synkkasi Deppin kanssa yhteen kun teimme Edward Scissorhands -elokuvaa. Hän oli kuin minä, samaa valkoista lähiöstä tulevaa roskasakkia. Yhteytemme ei oikeastaan ollut edes verbaalinen, vaan jotain jonka tunsin sisälläni. Hän piti hahmoista, ja oli kiinnostunut näyttelemisestä vain taiteen takia. Bisness-puoli ei kiinnostanut Johnnya lainkaan.”, Burton kertoo.

Burtonin uusi Addams Family -sarja Wednesday tulee tarjolle Netflixiin 23. marraskuuta. Hän toimii sen luojana yhdessä Alfred Goughin ja Miles Millarin kanssa. Burton on myös ohjannut neljä sarjan kahdeksasta jaksosta.

Wednesdayn nimikkoroolin näyttelee Jenna Ortega. Sarjassa esiintyvät myös Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez ja Gwendoline Christie.