Uusimmat

Johnny Depp sai potkut Disneyltä: Näyttelijää ei enää Pirates of the Caribbean -elokuvissa nähdä

26.10.2018 08:19 Muropaketin toimitus

Alkuviikosta uutisoimme huhusta, jonka mukaan Disney aikoo käynnistää Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan uudelleen Deadpoolin käsikirjoittajien kanssa. Tämä haiskahti siltä, ettei Jack Sparrow enää valkokankaalle palaa. Nyt asialle on saatu vahvistus toisesta lähteestä.

Daily Mail uutisoi sivuillaan, että Johnny Deppin ja Disneyn yhteistyö on tullut päätökseen.

Elokuvasarjan ”rebootti” siis tarkoittaa, että Pirates of the Caribbeanin tähän asti suurin vetonaula saa kenkää takalistoonsa. Asian on vahvistanut DailyMailTV:lle Pirates of the Caribbeanin alkuperäinen käsikirjoittaja Stuart Beattie.

Täytenä yllätyksenä ei Johnny Deppin ja Disneyn välirikkoa voida pitää.

Yksityiselämänsä ongelmien ja floppielokuviensa myötä Deppistä on tullut viime vuosina Hollywoodin hylkiö, jonka vetovoima on laskenut myös valkokankaalla. Tämä on näkynyt myös Pirates of the Caribbean -elokuvissa. Vaikka vuoden 2017 Dead Men Tell No Tales keräsi melkein 800 miljoonan dollarin lipunmyynnin, jäi se heikoiten menestyneeksi elokuvaksi sarjassa. Piraattiseikkailun tekeminen oli myös todella kallista (230 miljoonaa dollaria plus markkinointikustannukset yms.), mikä laski Disneyn voittoprosenttia.

Toistaiseksi ei ole tiedossa saavatko kaikki vuonna 2003 alkaneen ”alkuperäisen” Pirates of the Caribbeanin hahmot lähtöpassit. Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä.