Uusimmat

Johnny Deppin mukaan Amber Heard voi kiittää häntä roolista Aquaman-elokuvissa

26.05.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Amber Heardin mielestä Johnny Deppillä ei ollut osuutta hänen roolitukseensa Aquaman-elokuvien Merana.

Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeussalidraamassa on jälleen kuultu juupas-eipäs -vastakkainasettelua. Depp todisti keskiviikkona oikeudessa ex-vaimoaan vastaan, kun tämä oli aiemmin kommentoinut, ettei Deppillä ollut mitään tekemistä hänen Aquaman-roolinsa saamisen kanssa, uutisoi The Hollywood Reporter.

Heard joutui ongelmiin Australian viranomaisten kanssa vuonna 2016 tuotuaan koiransa laittomasti maahan. Haettuaan Meran roolia Aquaman-elokuvissa Heardin kerrotaan olleen huolissaan siitä, olisiko tuolla tapauksella vaikutusta siihen, että hän pääsisi kuvauksiin Australiaan.

Deppin todistuksen mukaan Heard pyysi Deppiä keskustelemaan asiasta Warner Brosin kanssa.

“Soitin heille ja puhuin kolmen Warner-johtajan kanssa: Kevin Tsujiharan, Sue Krollin ja Greg Silvermanin. Voin sanoa, että lopulta hän sai roolin elokuvassa. Toivoin, että olin hälventänyt heidän huoliaan jonkin verran”, Depp sanoo todistuksessaan.

DC-elokuvien pomo Walter Hamada todisti aiemmin tällä viikolla, että Meran näyttelijää suunniteltiin vaihdettavaksi, koska Heardin ja pääosaa esittävän Jason Momoan välillä ”ei ollut kemiaa”. Hänen väitteensä perusteella harkitulla näyttelijän vaihdolla ei ollut mitään tekemistä Heardin ja Deppin oikeusriidan kanssa.