Jopa itse Jared Leto on pihalla siitä, mitä Jokerille on tapahtumassa

07.09.2017 08:12 | Muropaketin toimitus

Jokeri

Warner Bros. Pictures on tekemässä Jokerin nuoruudesta kertovaa elokuvaa, jonka pääosaa ei esitä Suicide Squadissa hahmoa tulkinnut Jared Leto. Silti Leto tullaan näkemään Jokerina superkonnan ja Harley Quinnin yhteisessä elokuvassa, ja ehkä myös Suicide Squad 2:ssa. Sekavaa? Niin Letonkin mielestä.

Jokerin viimeaikaisiin ja sangen moninaisiin vaiheisiin voit tutustua täällä.

Destiny 2 -pelin julkaisutilaisuudessa Jared Leto ja hänen 30 Seconds to Mars -bändikaverinsa Tomo Miličević antoivat haastattelun ODE:lle. Tässä yhteydessä Leto teki selväksi, ettei edes hän ole perillä siitä, mitä Warner Bros. Pictures oikein aikoo Jokerin suhteen tehdä.

”Olen vähän pihalla itsekin, mutta joo, DC-maailmassa tapahtuu nyt juttuja. Rakastin Jokerin tekemistä. Hän on mahtava hahmo, jota on todella hauska esittää”, Leto kiitteli.

Samassa yhteydessä rocktähti-laulaja totesi, että hän ei kuvittele omistavansa Jokeria. Tulkintoja mahtuu kyllä maailmaan.

”Minulla on kunnia pitää viestikapulaa hetken aikaa ja sitten se pitää ojentaa eteenpäin. Kehitteillä on muitakin elokuvia, ja olen kiinnostunut näkemään, mitä niistä tulee”.

Muita elokuvia?

On yleisesti tiedossa, että Jared Leto oli pettynyt Jokerin pieneen rooliin Suicide Squadissa, eikä vieläkään ole varmuudella tietoa siitä, milloin hahmo palaa valkokankaalle. Nyt kuulostaa siltä, kuin Leto olisi jo jättämässä hahmoa taakseen. Mahdollista on toki sekin, ettei hän itsekään tiedä onko Gotham Cityssä hommia enää jatkossa tarjolla.

Seuraava DC Comics -aiheinen elokuva on marraskuussa ensi-iltansa saava Justice League.