Joulukuussa Suomeen saapuu Star Wars -tähti, jota kukaan ei varmasti tunnista kadulla

02.11.2017 10:22 | Muropaketin toimitus

Star Warsin suomalainen fanitapahtuma Hoth-Con täyttää Helsingin kulttuuriareena Glorian 2.-3. joulukuuta. Tällä kertaa kekkerit järjestetään teemalla Scum and Villainy.

Perheystävällisen Hoth-Conin ohjelmistosta löytyy esimerkiksi Star Wars -aiheisia taidenäyttelyitä, pelejä, pienfiguurien maalausta, kasvomaalauksia ja kampauksien laittoa, paneelikeskusteluita ja myyntikojuja. Paikalla on myös mahdollisuus hankkia One Eye Tattoon tekemiä Star Wars-aiheisia tatuointeja.

Hoth-Conin suurin vetonaula on vieraaksi saapuva Paul Blake, joka esitti Star Warissa Han Solon ampumaa Greedoa.

Blake on esiintynyt vain ensimmäisessä Star Wars -elokuvassa eli A New Hopessa, eikä siinäkään saanut nimeään lopputeksteihin. Ja koska brittinäyttelijä esiintyi vain yhdessä kohtauksessa, ja siinäkin kumimaski päässä, ei kukaan tule tunnistamaan Blakea, kun hän Suomeen saapuu. Greedon sen sijaan tunnistaa jokainen Star Wars -fani, sillä sen verran tunnettu palkkionmetsästäjän ja Han Solon kohtaaminen on.

Hoth-Coniin saapuu Star Warsin näyttelijöistä myös vielä Paul Blakeakin huonommin tunnettu Femi Taylor, joka esitti tanssija Oolaa Jabba The Huttin palatsissa. Sekä Blake että Taylor jakavat allekirjoituksia Hoth-Conissa molempina päivinä sekä pitävät Q&A -tuokion.

Hoth-Conin ohjelmaan ja lipunmyyntiin voi tutustua tarkemmin tapahtuman kotisivuilla.