Justice Leaguen uudet videoklipit ja kansainvälinen traileri esittelevät supernäyttävää toimintaa

11.10.2017 21:11 | Muropaketin toimitus

DC:n odotetun supersankarielokuvan ensi-ilta on viiden viikon päässä.

Äskettäin julkaistu Justice Leaguen kansainvälinen elokuvatraileri on viimeinen traileri ennen elokuvan ensi-iltaa, joka on marraskuun 15. päivä. Vaikka trailerit lupaavat näyttävää supersankaritoimintaa, ei niissä esitellä tai edes vinkata minkäänlaisista uusista juonikuvioista. Trailerit ovatkin antaneet elokuvasta melko geneerisen käsityksen, ja netissä on spekuloitu jaksaako tyypillinen supersankarielokuva enää kiinnostaa ketään.

Justice League jatkaa siitä mihin Batman v Superman: Dawn of Justice jäi. Kun Teräsmies uhrasi itsensä, on maailma jäänyt vailla suojelijaa. Tämä ei ole jäänyt pahuuden voimilta huomaamatta, ja planeetta onkin jälleen kerran vaarassa.

Bruce Wayne ja tämän uusi liittolainen, Wonder Woman, alkavat yhdessä etsiä ns. metaihmisiä eli supersankareita, jotka ovat valmiina liittoutumaan ja taistelemaan yhdessä pimeyden voimia vastaan. Batmanin ja Wonder Womanin lisäksi Justice League -ryhmään kuuluvat Aquaman, Cyborg sekä The Flash.

Tuoreella videoklipillä nähdään The Flash (Ezra Miller), joka on kipeästi ystävien tarpeessa. Toisessa videoklipissä puolestaan esitellään ryhmää tositoiminnassa.

Justice Leaguen rooleissa nähdään Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (The Flash), Ray Fisher (Cyborg), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Diane Lane (Martha Kent), Connie Nielsen (Queen Hippolyta), Billy Crudup (Henry Allen), Amber Heard (Mera) sekä J.K. Simmons (Commissioner Gordon) ja Amy Adams (Lois Lane).