UUSIMMAT

Kahden eri The Walking Dead -tv-sarjan crossover tiivistyy yhteen hahmoon

27.11.2017 09:42 | Muropaketin toimitus

The Walking Dead -sarjakuvan isä Robert Kirkman paljasti lokakuussa, että AMC:n hittisarja ja sen spin-off Fear the Walking Dead yhdistyvät. Nyt crossover-tapahtumasta on paljastettu lisätietoa.

Talking Dead -ohjelmassa paljastettiin sunnuntaina Suomen aikaa, että The Walking Dead -sarjasta tuttu Morgan Jones (Lennie James) siirtyy Fear the Walking Deadin vakiokasvoksi sarjan neljännellä tuotantokaudella. Asiasta on uutisoinut esimerkiksi Coming Soon -sivusto.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Morganin ”loikka” ainoa tapa, jolla sarjat aiotaan linkittää toisiinsa vai onko luvassa muitakin siltoja.

The Walking Dead -sarja käynnistyi AMC-kanavalla vuonna lokakuussa 2010, ja parhaillaan sillä on meneillään kahdeksas tuotantokausi. Fear the Walking Dead luotiin ”emosarjan” menestyksen vanavedessä vuonna 2015. Sen edellä mainittu neljäs tuotantokausi käynnistyy ensi vuonna.

Sekä The Walking Dead että Fear the Walking Dead ammentavat aineksensa Kirkmanin, Tony Mooren ja Charles Adlardin luomasta Image-sarjakuvasta, jota julkaistiin 2010-luvun puolivälissä suomeksi useampi albumi. Yhdysvalloissa The Walking Dead -sarjakuva jatkaa yhä kulkuaan.

Muropaketin uusimmat