Kaikki Netflixin uudet sarjat ja elokuvat heinäkuussa: Uusi Masters of the Universe, Gunpowder Milkshake, Fear Street -trilogia…

30.06.2021 07:55 | Muropaketin toimitus

Heinäkuussa 2021 Netflixissä julkaistaan muun muassa Fear Street -kauhuelokuvatrilogia, uusi Masters of the Universe -animaatiosarja sekä Karen Gillanin ja Lena Headeyn tähdittämä toimintajännäri Gunpowder Milkshake.

Netflixin omaa tuotantoa olevat sarjat ja tuotantokaudet heinäkuussa:

Sukupolvi 56k (Generation 56k), kausi 1 – 1. heinäkuuta
Sattumalta kohdannut kolmikymppinen kaksikko muistelee vuotta 1988, jolloin heidän hormoninsa alkoivat hyrrätä – ja internet muutti heidän elämänsä.

Young Royals, kausi 1 – 1. heinäkuuta
Prinssi Wilhelm yrittää sopeutua elämään maineikkaassa Hillerskan sisäoppilaitoksessa, mutta huomaa, ettei hänen olekaan helppo seurata sydämensä ääntä.

Vihreän kullan vuolijat (Big Timber), kausi 1 – 2. heinäkuuta
Tosi-tv-sarjassa maanläheinen metsuri työporukoineen taistelee luonnonvoimia ja temppuilevia koneita vastaan kaataessaan ja kuskatessaan arvokasta puutavaraa Vancouverinsaarella.

Mine, kausi 1 – 4. heinäkuuta
Kaksi vaikutusvaltaisen suvun naista päättää kaataa tieltään kaiken, mikä on heidän todellisen onnensa tiellä korealaisessa draamasarjassa.

The War Next-door, kausi 1 – 7. heinäkuuta
Kaksi täysin vastakkaista perhettä sattuu asumaan vierekkäin yläluokkaisella alueella ja perheiden äidit aloittavat sodan aavistamatta sen seurauksista.

Resident Evil: Infinite Darkness, kausi 1 – 8. heinäkuuta
Aikuisten animaatiosarjassa vuosia Raccoon Cityn kauhujen jälkeen Leon ja Claire kohtaavat synkän salaliiton kun hyökkäys koettelee Valkoista taloa.

Castamarin keittäjätär (The Cook of Castamar), kausi 1 – 9. heinäkuuta
Leskeksi jäänyt herttua tekee paluuta seurapiireihin ja iskee silmänsä lahjakkaaseen kokkiin Madridissa vuonna 1720. Sarja perustuu Fernando J. Múñezin romaaniin.

My Unorthodox Life, kausi 1 – 14. heinäkuuta
Tosi-tv-sarjassa seurataan Elite World Groupin toimitusjohtaja Julia Haartia, joka ennen kuului ääriortodoksiseen juutalaisyhteisöön, ja tämän aikuisia lapsia.

Beastars, kausi 2 – 15. heinäkuuta
Maailmassa, jossa kaikenkarvaiset pedot elävät sulassa sovussa keskenään, lempeän suden saaliinhimo alkaa heräillä samaan aikaan kun hänen koulussaan tapahtuu murha.

Too Hot to Handle: Brazil – 21. heinäkuuta and 28. heinäkuuta
Kymmenen kuumaa brasilialaista tapaa toisensa unelmien rantakohteessa ja tavoittelee suurta palkkiota tosi-tv-sarjassa.

Sexy Beasts, kausi 1 – 21. heinäkuuta
Tosi-tv-sarjassa tosielämän sinkut lähtevät sokkotreffeille täysin todellisuudesta poikkeavasti maskeerattuna.

Masters of the Universe: Revelation, kausi 1 – 23. heinäkuuta
Kevin Smithin käsikirjoittamassa ja ohjaamassa animaatiosarjassa sota Eterniasta alkaa jälleen. He-Man ja Skeletor ottavat toisistaan mittaa – kenties viimeistä kertaa.

Racket Boys, kausi 1 – 27. heinäkuuta
Valmentaja-isän uuden työn myötä kaupunkilaispoika päätyy maalle, jossa koulun sekalainen sulkapallosakki kaipaa kipeästi ammattilaisen apua.

The Snitch Cartel: Origins, kausi 1 – 28. heinäkuuta
1970- ja 80-luvuilla kaksi veljestä tasapainoilee perheen, romanssin ja suuren kunnianhimonsa keskellä – he kun haluavat hallita Kolumbian huumeteollisuutta.

Tattoo Redo, kausi 1 – 28. heinäkuuta
Voivatko taitavat tatuointitaiteilijat korjata asiakkaittensa kamalia tatuointeja todellisiksi taideteoksiksi?

Feels Like Ishq, kausi 1 – tulossa heinäkuussa
Lyhytelokuvissa seurataan nuoria aikuisia, jotka käyvät läpi koko tunteiden kirjon löytäessään rakkautta yllättävistä paikoista.

Tulossa myös:

 • L.A.’s Finest, kausi 1 – 1. heinäkuuta
 • L.A.’s Finest, kausi 2 – 1. heinäkuuta
 • Winx Club, kausi 6 – 1. heinäkuuta
 • Mortel, kausi 2 – 2. heinäkuuta
 • Suo (The Mire: ’97), kausi 2 – 7. heinäkuuta
 • Atypical, kausi 4 – 9. heinäkuuta
 • Virgin River, kausi 3 – 9. heinäkuuta
 • Biohackers, kausi 2 – 9. heinäkuuta
 • The Good Doctor, kausi 1 – 13. heinäkuuta
 • The Good Doctor, kausi 2 – 13. heinäkuuta
 • The Good Doctor, kausi 3 – 13. heinäkuuta
 • Never Have I Ever, kausi 2 – 15. heinäkuuta
 • Peppa Pig, kausi 6 – 15. heinäkuuta
 • Van Helsing, kausi 5 – 16. heinäkuuta
 • Sky Rojo, kausi 2 – 23. heinäkuuta
 • Outer Banks, kausi 2 – 30. heinäkuuta

Netflixin omat elokuvat heinäkuussa:

Dynasty Warriors – 1. heinäkuuta
Sotapäälliköt, soturit ja valtiomiehet taistelevat vallasta fantasiatarinassa, joka perustuu suosittuun pelisarjaan ja Kolmen kuningaskunnan kronikkaan.

Hathaway – 1. heinäkuuta
Hathaway Noa johtaa vastarintaa Maan federaatiota vastaan Charin kapinan jälkeen, mutta kohtaamiset vihollisen ja salaperäisen naisen kanssa muuttavat hänen kohtalonsa.

Beauty That Has Captivated Hearts (Haseen Dillruba) – 2. heinäkuuta
Aviomiehensä murhasta epäilty vaimo paljastaa vaikeasta liitosta seikkoja, jotka tuntuvat hämärtävän totuutta entisestään.

The 8th Night – 2. heinäkuuta
Korealaisessa kauhuelokuvassa rukousnauhalla ja kirveellä varustettu munkki jahtaa tuhansia vuosia vanhaa henkeä, joka ottaa valtaansa ihmisiä ja saa aikaan maanpäällisen helvetin.

Fear Street, osa 1: 1994 – 2. heinäkuuta
Raakojen surmien jälkeen teinityttö ystävineen alkaa vastustaa pahaa voimaa, joka on vainonnut pahamaineista kotikaupunkia vuosisatojen ajan. Tervetuloa Shadysideen! Fear Street -trilogia alkaa 2. heinäkuuta. Toinen osa julkaistaan viikon päästä.

Major Grom: Plague Doctor – 7. heinäkuuta
Naamiosankarin tappovimma ajaa kaupungin kaaokseen, ja hänet voi pysäyttää vain kapinallinen etsivä keltanokkakumppaneineen.

Fear Street, osa 2: 1978 – 9. heinäkuuta
Kesäinen ilonpito Shadysiden kirotussa kaupungissa muuttuu kaameaksi selviytymistaisteluksi murhaajan kylväessä kauhua Nightwingin leirillä.

Last Summer – 9. heinäkuuta
16-vuotias Deniz viettää kesälomaansa merenrantakaupungissa ja yrittää saada lapsuuden ihastuksensa huomion. Pian hän huomaa olevansa keskellä kolmiodraamaa.

Miten minusta tuli supersankari (How I Became a Superhero) – 9. heinäkuuta
Maailmassa missä ihmiset ja supersankarit elävät rinta rinnan, itsenäinen poliisi ryhtyy yhteistyöhön älykkään etsivän kanssa selvittääkseen synkän, supervoimiin liittyvän salajuonen.

Gunpowder Milkshake – 14. heinäkuuta
Salamurhaaja pelastaa lapsen kesken tehtävän aloittaen sodan vaikutusvaltaista rikollisjärjestöä vastaan. Samalla hän tulee saattaneeksi entiset asesisaret taas yhteen. Toimintaelokuvan pääosissa nähdään muun muassa Karen Gillan, Lena Headey, Michelle Yeoh, Carla Gugino, Angela Bassett ja Paul Giamatti.

Se tavallinen kauhutarina (A Classic Horror Story) – 14. heinäkuuta
Karmeassa jännityselokuvassa Etelä-Italiassa matkailevia ihmisiä jää jumiin metsään. Päästäkseen pois hengissä heidän on aloitettava armoton taistelu.

A Perfect Fit – 15. heinäkuuta
Kipinät lentelevät, kun muotibloggaaja tapaa Balilla lahjakkaan suutarin ja alkaa kyseenalaistaa suhdettaan sulhaseensa.

My Amanda – 15. heinäkuuta
Epätavallisen läheiset ystävykset kertovat toisilleen kaiken. Heidän elämänsä muuttuu, mutta kaksikon ystävyys pitää pintansa.

Täydellisen perheen opas (The Guide to the Perfect Family) – 14. heinäkuuta
Quebecissa asuva pariskunta tasapainoilee yhteisönsä paineiden alla kasvattaessaan lapsiaan.

Fear Street, osa 3: 1666 – 16. heinäkuuta
Synkkiä salaisuuksia. Kammottava pahuus. Armoton vuosi 1666 pitää sisällään totuuden kiroukseen – joka on myös avain kaupungin tulevaisuuteen.

Deep – 16. heinäkuuta
Neljän unettomuudesta kärsivää opiskelijaa osallistuu tieteelliseen tutkimukseen joka lähtee lapasesta.

Avig Maria – 17. heinäkuuta
Mia Skäringer käsittelee elämän monimutkaisuutta ja järjesttömyyttä hauskalla ja itseironisella tavalla. Luvassa on musiikkia, yksinpuhelua ja vähän myös burleskia.

Chernobyl 1986 – 21. heinäkuuta
Palomies Aleksei aloittaa uutta elämää kadonneen rakastettunsa kanssa, mutta onnettomuus Tsernobylissä heittää hänet takaisin vaaraan.

Rahamiehet (Bankrolled) – 23. heinäkuuta
Kaksi elämälleen suuntaa etsivää veljestä esittelee pilvessä uutta sovellusta ja kerää idealla miljoonia. Sitten heidän pitää vielä luoda tuo sovellus.

Kingdom: Ashin of the North – 23. heinäkuuta
Tässä Kingdomin erikoisjaksossa tragedia, petos ja salaperäinen löytö ruokkivat heimonsa ja perheensä menettäneen naisen kostonhimoa.

Blood Red Sky – 23. heinäkuuta
Salaperäisen taudin piinaava nainen on lennolla poikansa kanssa. Kun terroristit uhkaavat kaapata koneen, naisen on pakko päästää synkkä salaisuus valloilleen.

Bartkowiak – 28. heinäkuuta
Kun nuoren MMA-taistelijan veli kuolee auto-onnettomuudessa, hän joutuu ottamaan perheen yökerhon hoitaakseen ja saa pian tietää, ettei hänen veljensä kuolema ollutkaan onnettomuus.

Resort to Love – 29. heinäkuuta
Paetakseen sydänsuruja aloitteleva laulaja ottaa vastaan keikan trooppisessa lomakohteessa, joka vaikuttaa paratiisilta – kunnes kaksi odottamatonta vierasta ilmestyy paikalle.

The Last Mercenary – 30. heinäkuuta
25 vuotta sitten hän teki sopimuksen Ranskan salaisen palvelun kanssa poikansa suojelemiseksi ja nyt hänen on tultava takaisin ihmisten ilmoille. Toimintakomedian pääosassa nähdään Jean-Claude Van Damme.

Tulossa myös:

 • Bridget Jones’s Baby – 1. heinäkuuta
 • Kung Fu Panda 3 – 1. heinäkuuta
 • Me Before You – 1. heinäkuuta
 • The Bronze – 1. heinäkuuta
 • The Girl in the Spider’s Web – 1. heinäkuuta
 • The Huntsman: Winter’s War – 1. heinäkuuta
 • Warcraft – 1. heinäkuuta
 • Harriet – 6. heinäkuuta
 • My Summer Prince – 15. heinäkuuta
 • La ley de Herodes – 16. heinäkuuta
 • Don’t Let Go – 20. heinäkuuta
 • Rust Creek – 24. heinäkuuta
 • Black Christmas – 27. heinäkuuta

Heinäkuun dokumentit:

Audible – 1. heinäkuuta
Ystävän itsemurha järkyttää kuurojen koulua käyvää urheilijaa, joka viimeistä homecoming-peliä odottaessaan kamppailee omien ongelmiensa kanssa.

Lauluja Yhdysvalloista, kausi 1 – 4. heinäkuuta
Opi USA:n kansalaisuuden ja oikeuksien perusteita suosikkilaulajien pirteiden laulujen tahdissa. Mukana mm. Janelle Monáe, H.E.R., Adam Lambert ja Brandi Carlile.

Kissaihmiset (Cat People) – 7. heinäkuuta
Tämä dokumenttisarja kertoo kaikenkarvaisista kissaihmisistä, joita yhdistää rakkaus lumoaviin ja ainutlaatuisiin pikku ystäviinsä.

Elize Matsunaga: Once Upon a Crime – 8. heinäkuuta
Elize Matsunaga ampui ja paloitteli rikkaan miehensä. Brasiliaa järkyttäneen rikoksen tekijä antaa ensimmäisen haastattelunsa tapaukseen perehtyvässä dokumenttisarjassa.

Private Network: Who Killed Manuel Buendía? – 14. heinäkuuta
Syväluotaava katsaus tunnetun meksikolaistoimittaja Manuel Buendían työhön pyrkii paljastamaan hänen murhaajansa sekä politiikan ja huumekaupan väliset kytkökset.

Tämä on ryöstö (Heist) – 14. heinäkuuta
Miljoonien arvosta varastettua rahaa ja kadonnut luksusbourbon – tässä tosirikossarjassa nähdään, miten tavalliset ihmiset melkein onnistuvat erikoisissa ryöstöissään..

Emicida: AmarElo – Live in São Paulo – 15. heinäkuuta
Brasilialainen räppäri Emicida tuo edistykselliset riiminsä ja vivahteikkaat rytminsä São Paulon kaupunginteatteriin.

Myth & Mogul: John DeLorean – 30. heinäkuuta
Kolmiosaisessa dokumentissa tutustutaan autoalan ikoniin John Deloreaniin ja 1970-luvun lopun ahneuteen.

Tulossa myös:

 • Dogs, kausi 2 – 7. heinäkuuta
 • Explained, kausi 3 – 16. heinäkuuta
 • The Movies That Made Us, kausi 2 – 23. heinäkuuta

Heinäkuun uudet komediaspesiaalit:

 • I Think You Should Leave with Tim Robinson, kausi 2 – 6. heinäkuuta
 • Lee Su-geun: The Sense Coach – 9. heinäkuuta

Lapsille ja koko perheelle sekä anime:

 • Pokémon Journeys: The Series: Part 3 – 1. heinäkuuta
 • Pokémon Journeys: The Series: Part 4 – 1. heinäkuuta
 • We The People – 4. heinäkuuta
 • The Water Man – 9. heinäkuuta
 • Ridley Jones – 13. heinäkuuta
 • Johnny Test – 16. heinäkuuta
 • Trollhunters: Rise of the Titans – 21. heinäkuuta
 • Words Bubble Up Like Soda Pop – 22. heinäkuuta
 • A Second Chance: Rivals! – 23. heinäkuuta
 • Mighty Express, kausi 4 – 27. heinäkuuta
 • Transformers: War for Cybertron: Kingdom – 29. heinäkuuta
 • Centaurworld – 30. heinäkuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.