Kaikki Netflixin uudet sarjat ja leffat huhtikuussa: Odotettu fantasiasarja Shadow and Bone, toimintakomedia Love and Monsters, David Attenborough’n uusi luontodokumentti…

01.04.2021 12:10 | Muropaketin toimitus

Huhtikuussa Netflixissä alkavat muun muassa odotettu, Leigh Bardugon romaanisarjaan pohjautuva fantasiasarja Shadow and Bone sekä ruotsalainen rikossarja Rahalla saa. Elokuvapuolen uutuuksia on esimerkiksi Dylan O’Brienin tähdittämä toimintakomedia Love and Monsters ja supersankarikomedia Thunder Force.

Netflixin alkuperäissarjat huhtikuussa 2021:

The Serpent, minisarja – 2. huhtikuuta

Armoton tappaja Charles Sobhraj saalistaa Etelä-Aasian hippireitillä reissaavia turisteja 1970-luvulla. Sarja perustuu järkyttäviin tositapahtumiin.

Rahalla saa (Snabba Cash), kausi 1 – 7. huhtikuuta

Unelmilla on hintansa. Yrittäjämaailma joutuu törmäyskurssille Tukholman alamaailman kanssa, ja ainainen helpon rahan tavoittelu panee uskollisuuden, ystävyyssuhteet ja liikekumppanuudet koetukselle. Uusi ruotsalaissarja pohjautuu Jens Lapiduksen romaaneihin.

Paljon melua häistä (The Wedding Coach), kausi 1 – 7. huhtikuuta

Entinen morsian ja ikikoomikko Jamie Lee silottelee ryppyjä rakkaudessa ja hääsuunnittelussa paljastamalla pariskunnille hävyttömät mutta käytännölliset niksinsä.

Dad Stop Embarrassing Me!, kausi 1 – 14. huhtikuuta

Kosmetiikkabrändin omistaja joutuu opettelemaan yksinhuoltajaisän rooliin, kun hänen lujatahtoinen teinityttärensä muuttaa hänen luokseen. Komediasarjan pääosassa nähdään Jamie Foxx.

Sisyphus, kausi 1 – 15. huhtikuuta

Käsittämätön tapahtuma tutustuttaa insinöörineron maapallon vaarallisiin salaisuuksiin – ja naiseen, joka saapuu tulevaisuudesta etsimään häntä.

Hello, Me!, kausi 1 – 15. huhtikuuta

Masentunut ja menestymätön nainen pelkää menettäneensä kaiken kunnes eräänä päivänä hänen nuorempi versionsa ilmestyy vaatimaan muutosta.

Why Are You Like This, kausi 1 – 16. huhtikuuta

Kolme ystävystä sanailee työasioista, hauskanpidosta, indetiteettipolitiikasta, irtosuhteista ja hurjista illanvietoista terävässä satiirissa Melbournen parikymppisistä.

Zero, kausi 1 – 21. huhtikuuta

Ujolla teinipojalla on kyky muuttua näkymättömäksi. Hänen täytyy unohtaa taiteelliset haaveensa ja saada voima hallintaansa voidakseen puolustaa asuinaluettaan. Italialainen tieteissarja.

Varjo ja riipus (Shadow and Bone), kausi 1 – 23. huhtikuuta

Pimeyden voimat punovat juoniaan kartantekijä Alina Starkovia vastaan. Orpotytön hämmästyttävällä voimalla on mahti muuttaa sodan runteleman maailman kohtalo. Uusi fantasiasarja pohjautuu ilmiöksi kasvaneeseen, Leigh Bardugon luomaan fantasiakirjasarjaan.

Sexify, kausi 1 – 28. huhtikuuta

Seksuaalisesti kokematon opiskelija ystävineen joutuu perehtymään sukupuolisuhteisiin kehittääkseen innovatiivisen seksisovelluksen, jolla voittaa teknologiakilpailu.

The Innocent, kausi 1 – 30. huhtikuuta

Tahaton tappo ajaa miehen syvälle juonittelujen ja veritekojen kurimukseen. Juuri kun hän löytää rakkauden ja vapauden, yksi puhelu syöksee hänet takaisin pimeyteen. Espanjalainen rikossarja.

Eläinjulkkikset (Pet Stars), kausi 1 – 30. huhtikuuta

Lähde seuraamaan manageritoimisto Pets on Q:n arkea. Tosi-tv-sarjassa päästään näkemään, miten toimisto työskentelee somen suosituimpien eläinvaikuttajien kanssa.

Tulossa myös:

 • Prank Encounters, kausi 2 – 1. huhtikuuta
 • The Big Day, osa 2 – 7. huhtikuuta
 • The Circle, kausi 2 – 14. huhtikuuta
 • Seraph of the End, kausi 1 – 16. huhtikuuta
 • Seraph of the End: 第2クール – 16. huhtikuuta
 • The Real Housewives of Beverly Hills, kausi 3 – 15. huhtikuuta
 • The Real Housewives of Beverly Hills, kausi 4 – 15. huhtikuuta
 • Luis Miguel – The Series, kausi 2 – 18. huhtikuuta
 • The Unremarkable Juanquini, kausi 2 – 30. huhtikuuta

Huhtikuun Netflix-elokuvat:

Just Say Yes – 2. huhtikuuta

Yltiöromanttisen Loten elämä kiepsahtaa nurin niskoin, kun hänen täydelliset häänsä peruuntuvat – ja kirsikkana hääkakun päällä itsekeskeinen sisko menee kihloihin.

Concrete Cowboy – 2. huhtikuuta

Kapinallinen teini joutuu muuttamaan kesäksi Philadelphiaan etäisen isänsä luokse ja löytää oman paikkansa mustien ratsastajien tiiviistä yhteisöstä. Pääosissa nähdään muun muassa Idris Elba.

Madame Claude – 2. huhtikuuta

1960-luvun Pariisissa Madame Clauden vaikutus ulottuu seksibisneksen ulkopuolellekin, mutta sitten varakas nuori nainen uhkaa kääntää kaiken päälaelleen.

Sky High – 2. huhtikuuta

Rakastuttuaan Estrellaan Madridin lähiöistä kotoisin oleva mekaanikko Ángel tempautuu mukaan ryöstöjen maailmaan ja saa kimppuunsa sinnikkään etsivän. Espanjalainen toimintajännäri.

Have You Ever Seen Fireflies? – 9. huhtikuuta

Gülseren on kapinallinen ja räväkkä ihmelapsi, joka luovii yksinäisyyden, rakkauden ja menetyksen ristiaallokossa keskellä poliittista ja yhteiskunnallista kuohuntaa. Turkkilainen elokuva.

Thunder Force – 9. huhtikuuta

Lapsuudenystävät yhdistävät voimansa rikollisuutta vastaan taistelevana supersankarikaksikkona, kun toinen keksii, miten tavalliset ihmiset voivat saada supervoimia. Toimintakomedian pääosissa nähdään Melissa McCarthy ja Octavia Spencer.

Night in Paradise – 9. huhtikuuta

Julman tragedian jälkeen vääryyttä kokenut jengiläinen piiloutuu Jejun saarelle tappajat perässään. Saarella hän tutustuu naiseen, jolla on omat demoninsa. Korealainen rikosdraama.

New Gods: Nezha Reborn – 12. huhtikuuta

Nezha elää tavallisena lähettinä ja moottoriurheilufanina. Sitten hän kohtaa vanhoja vihollisia ja hänen on löydettävä voimansa uudelleen voidakseen suojella läheisiään. Aikuiseen makuun suunnattu, kiinalainen animaatioelokuva.

The Soul – 14. huhtikuuta

Syyttäjä ja hänen vaimonsa tutkivat liikemiehen kuolemaa ja tulevat paljastaneeksi yliluonnollisia salaisuuksia kohdatessaan oman elämän ja kuoleman dilemmansa.

Ride or Die – 15. huhtikuuta

Rei auttaa rakastamaansa naista pakenemaan tämän väkivaltaiselta aviomieheltä. Pakomatkan aikana heidän tunteensa toisiaan kohtaan leimahtavat liekkeihin. Japanilainen draamaelokuva.

Love and Monsters – 14. huhtikuuta

Seitsemän vuotta sitten Joel selviytyi hirviömaailmanlopusta. Nyt huoleton heppu lähtee mukavan bunkkerinsa suojista etsimään eksäänsä. Michael Matthewsin ohjaaman toimintakomedian pääosissa nähdään muun muassa Dylan O’Brien, Jessica Henwick ja Michael Rooker.

Ajeeb Daastaans – 16. huhtikuuta

Neljä lyhyttä tarinaa kertovat, mikä saa rikkinäisten parisuhteiden pinnan alla hautuvat epämukavat tunteet roihuamaan yllättävällä tavalla. Intialainen elokuva.

Into the Beat – Sydämen tanssi – 16. huhtikuuta

Teini-ikäinen ballerina tutustuu sattumalta hiphopiin ja joutuu tekemään mahdottoman valinnan: seuraako hän vanhempiensa esimerkkiä vai omaa uutta intohimoaan?

Kerro milloin (Tell Me When) – 23. huhtikuuta

Työnarkomaani Will jättää yksitoikkoisen arkensa LA:ssa toteuttaakseen isoisänsä viimeisen toiveen: hänen pitää tutustua Mexico Cityn kuuluisiin nähtävyyksiin ja rakastua.

Stowaway – 22. huhtikuuta

Marsiin matkalla oleva kolmen hengen miehistö joutuu mahdottoman valinnan eteen, kun aluksesta yllättäen löytyvä salamatkustaja saattaa heidät kaikki vaaraan. Tieteisjännärin keskeisissä rooleissa nähdään Toni Collette, Anna Kendrick, Daniel Dae Kim ja Shamier Anderson.

Things Heard & Seen – 29. huhtikuuta

Nuori nainen muuttaa aviomiehensä kanssa Manhattanilta pikkukaupunkiin ja saa selville sekä siippansa että uuden kotinsa piilottelevan synkkiä salaisuuksia. Kauhujännäri pohjautuu Elizabeth Brundagen palkittuun romaaniin ja sen pääosaa esittää Amanda Seyfried.

The Disciple – tulossa huhtikuussa

Klassisen musiikin laulajan epävarmuus ja uhrautuminen yhdistyvät eksistentiaaliseksi kriisiksi, kun toiveissa siintävä taituruuden taso tuntuu karkaavan ulottumattomiin.

Tulossa myös:

 • Anna – 1. huhtikuuta
 • Beethoven – 1. huhtikuuta
 • Blackhat – 1. huhtikuuta
 • Everest – 1. huhtikuuta
 • Night Hunter – 1. huhtikuuta
 • Rambo III – 1. huhtikuuta
 • Ronaldo – 1. huhtikuuta
 • Sisters – 1. huhtikuuta
 • Sleepers – 1. huhtikuuta
 • Steve Jobs – 1. huhtikuuta
 • Straight Outta Compton – 1. huhtikuuta
 • The Boy Next Door – 1. huhtikuuta
 • The Hard Way – 1. huhtikuuta
 • The Wife – 1. huhtikuuta
 • Trainwreck – 1. huhtikuuta
 • The Dead Don’t Die – 13. huhtikuuta
 • Jay and Silent Bob Reboot – 20. huhtikuuta
 • Playing with Fire – 20. huhtikuuta
 • Like a Boss – 27. huhtikuuta
 • The Rhythm Section – 27. huhtikuuta
 • Sonic the Hedgehog – 27. huhtikuuta
 • Fatma – 27. huhtikuuta

Netflixin omaa tuotantoa olevat dokumentit:

Magical Andes, kausi 2 – 1. huhtikuuta

Lähde matkalle Argentiinasta Kolumbiaan ja tutustu Etelä-Amerikan vuoristoihin ja ihmisiin, jotka elävät ainutlaatuista elämäänsä erottamattomana osana Andeja.

Worn Stories – Anekdootteja pukineista – 1. huhtikuuta

Tavalliset ihmiset kertovat rakkaimpiin vaatteisiinsa liittyviä kiehtovia ja erikoisia tarinoita sydämellisessä, hauskassa ja koskettavassa dokumenttisarjassa.

Dolly Parton: A MusiCares Tribute – 7. huhtikuuta

Tähtiloisteen täyttämän sekä musiikkia ja muistoja tulvivan illan ikoniset esiintyjät kunnioittavat MusiCaresin Vuoden henkilöksi palkittua Dolly Partonia.

Maailman suurin taidevarkaus (This Is A Robbery: The World’s Biggest Art Heist) – 7. huhtikuuta

Vuonna 1990 kaksi poliisiksi pukeutunutta miestä pääsi huijaamalla bostonilaiseen museoon ja varasti arvokkaita taideteoksia. Sukella tämän röyhkeän rikoksen saloihin.

My Love: Kuusi tarinaa tosirakkaudesta (My Love: Six Stories of True Love) – 13. huhtikuuta

Kuusi pitkään yhdessä ollutta pariskuntaa eri puolilta maailman kertoo vuosikymmeniä kestäneestä rakkaudestaan hellissä henkilökuvissa.

Why Did You Kill Me? – 14. huhtikuuta

Oikeuden ja koston rajat hämärtyvät, kun surun murtama perhe käyttää sosiaalista mediaa löytääkseen 24-vuotiaan Crystal Theobaldin surmaajat.

David Attenborough: Luonnon lumoavat värit (Life in Colour with David Attenborough) – 22. huhtikuuta

Kolmiosaisessa dokumenttisarjassa David Attenborough matkaa ympäri maailmaa Costa Rican sademetsistä Skotlannin Ylämaan lumisille lakeuksille ja esittelee luonnon upeaa väriloistoa.

Headspace Guide to Sleep – 28. huhtikuuta

Headspace auttaa nukkumaan paremmin. Jokaisessa jaksossa kumotaan myyttejä, annetaan hyödyllisiä vinkkejä ja tehdään lopuksi rentoutusharjoitus.

Searching For Sheela – tulossa huhtikuussa

Pahamaineinen Rajneesh-liikkeen entinen edustaja Ma Anand Sheela palaa Intiaan vuosikymmenten jälkeen haastattelukiertueelle, jota odottavat sekä toimittajat että fanit.

Lapset ja koko perhe sekä anime:

 • Family Reunion, osa 3 – 5. huhtikuuta
 • The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You – 6. huhtikuuta
 • The Way of the Househusband – 8. huhtikuuta
 • Mighty Express, kausi 3 – 13. huhtikuuta
 • Fast & Furious Spy Racers, kausi 4: Mexico – 16. huhtikuuta
 • Arlo alligaattoripoika (Arlo the Alligator Boy) – 16. huhtikuuta
 • Izzy’s Koala World, kausi 2 – 20. huhtikuuta
 • Go! Go! Cory Carson, kausi 4 – 27. huhtikuuta
 • Yasuke – 29. huhtikuuta
 • Mitchellin perhe ja koneiden kapina (The Mitchells vs. The Machines) – 30. huhtikuuta

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.