Uusimmat

“Kaikkien aikojen seksikkäin naishahmo” saa vihdoinkin elokuvan – Tältä näyttää Matilda Lutz uutena Red Sonjana

14.10.2022 08:23 Muropaketin toimitus

Red Sonja

Roy Thomasin ja Barry Windsor-Smithin luoma Red Sonja seikkaili valkokankaalla viimeksi vuonna 1985. Uutta filmatisointia on koetettu vääntää moneen kertaan tuloksetta, mutta nyt seuraava Red Sonja -elokuva on vihdoinkin toteutumassa.

Conan-barbaarin kanssa samassa maailmassa seikkaileva Red Sonja on äänestetty maailman seksikkäimmäksi naissarjakuvahahmoksi (Comics Buyer’s Guide, 2011), eikä varmasti vähiten vähäpukeisen vaatetuksensa takia. Sarjakuvissa Sonja seikkailee yleensä pelkissä metallibikineissä – yltä löytyvä kuva ei ole edes härkeimmästä päästä mitä lähdemateriaaliin tulee.

Parhaillaan Bulgariassa kuvattavassa uudessa Red Sonja -elokuvassa päähahmoa esittää Matilda Lutz. Millennium Median julkaiseman ensimmäisen promokuvan mukaan elokuvan sankaria ei ole toteutettu yhtä paljastavasti kuin sarjakuvissa, mikä on 2020-luvulla täysin ymmärrettävää.

Red Sonja

Red Sonjan ohjaa M.J. Bassett, ja se ammentaa aineksensa Dynamite Entertainmentin tuoreemmista sarjakuvista Marvelin 70-luvun tarinoiden sijaan.