”Karhu raiskasi Hollywood-tähden” – Järjetön huhu levisi niin laajalle, että lopulta studion oli pakko puuttua peliin

01.06.2021 09:30 | Muropaketin toimitus

Tänään Subilla nähtävässä The Revenantissa Leonardo DiCaprion esittämä metsämies joutuu karhun retuuttamaksi. Ensi-illan aikoihin, kuutisen vuotta sitten, kiersi huhu että mesikämmen tekee vielä jotain paljon pahempaa.

”Karhu raiskaa Leonardo DiCaprion The Revenantissa”, kiersi huhu elokuvan Yhdysvaltain ensi-illan alla loppuvuodesta 2015.

Koko väite kuulosti jo kättelyssä aivan järjettömältä, mutta juttu kiersi netissä niin laajalle, että lopulta 20th Century Fox -studion oli pakko julkaista lausunto asiasta:

”Kuten kuka tahansa The Revenantin nähnyt voi todeta, elokuvan karhu on naaraspuolinen ja hyökkää Hugh Glassin kimppuun suojellakseen poikasiaan. Elokuvassa ei todellakaan ole karhuraiskausta”, studion tiedottaja totesi Entertainment Weekly -lehdelle.

Luonnollisesti myös ohjaaja Alejandro González Iñárritu kuuli raiskaushuhusta – eikä ollut uskoa korviaan:

”Kun näin jutun siitä ensimmäistä kertaa, luulin että kyseessä on pelkkä vitsi. Mutta sitten se osoittautui todeksi ja studion oli julkaistava lausunto, jonka mukaan The Revenantissa ei ole mukana raiskaajakarhua. Tämä tilanne on kuin jostain hullusta komediasta”, asiasta huvittunut Iñárritu totesi Los Angeles Timesille.

”Koko juttu on ihan hillitön ja tavallaan säälittävääkin. Joku tyyppi keksii autotallissaan juttuja, joita muut sitten alkavat levittää. Sitten sanomalehdet alkavat kirjoittaa niistä uutisia ja muut lähtevät mukaan hommaan”.

Alla kuuluisa kohtaus YouTube-videona:

The Revenant esitetään Subilla kello 21.00 alkaen.

LUE LISÄÄ: Arvostelu: Leonardo DiCaprio kantaa The Revenantia Oscarin arvoisesti

Muropaketin uusimmat