Pikkutuhmista kuvista tuttu Kate Upton on tehnyt myös elokuvia – tänään tv:ssä komedia The Other Woman

29.03.2018 05:20 | Muropaketin toimitus

Kate Upton on maailman kuuluisimpia uimapukumalleja, mutta miten Sports Illustrated -tähdeltä sujuu näytteleminen? Se selviää aukaisemalla tänään Sub-kanava kello 22.00.

Elokuvassa The Other Woman (suom. Se toinen nainen) ”Cameron Diazin esittämä lakinainen Carly kuvittelee löytäneensä elämänsä miehen, Markin, kunnes hän sattumalta saa tietää tämän olevan ukkomies tavattuaan Kate-vaimon (Leslie Mann). Naiset ystävystyvät, ja pisteenä i:n päälle selviää, että ketku-Mark pyörittää vielä kolmattakin naista, Amberia (Kate Upton). Naiskolmikko päättää yksissä tuumin maksaa potut pottuina ja tekevät yhdessä viheliäisen kostosuunnitelman”.

Nick Cassavetesin vuonna 2014 ohjaamaa elokuvaa tähdittävät myös Game of Thronesin Nikolaj Coster-Waldau ja Miami Vicestä tuttu Don Johnson.

The Other Womanin lisäksi Kate Upton on näytellyt elokuvissa Tower Heist (2011), The Three Stooges (2012), Wild Man (2017) ja The Layover (2017) sekä cameon verran The Disaster Artistissa (2017). Varsinaisen uskottavaa uraa ei Upton ole onnistunut Hollywoodissa ainakaan vielä rakentamaan, eikä esimerkiksi IMDb listaa hänelle tällä hetkellä ainuttakaan tuotannossa olevaa elokuvaa.

Muropaketin uusimmat