Uusimmat

Katso tämä kuva omalla vastuullasi – The Walking Dead -sarjakuva räjäytti juuri historiansa isoimman pommin

06.06.2019 10:20 Muropaketin toimitus

Aina siitä lähtien kun The Walking Dead -sarjakuva käynnistyi vuonna 2003, on periaatteessa kuka tahansa sen hahmoista voinut kuolla. Vuosien saatossa lukijat ovat saaneet kokea monenlaisia yllätyksiä, ja jossain määrin samaa kaavaa on noudattanut myös AMC-kanavan televisiosarja.

Kaikkien tapahtumien ja lähes 200 numeron jälkeenkin The Walking Deadin fanit ovat olleet järkyttyneitä sarjakuvan tuoreimmasta uhrista. Numeroissa 191 ja 192, joista jälkimmäinen ilmestyi tällä viikolla, kuoli hahmo, joka on ollut tapahtumissa mukana ja vieläpä tapahtumien keskipisteessä aina ensimmäisestä numerosta lähtien.

Varoitus!

 

Lue.

 

Eteenpäin.

 

Vain.

 

Omalla.

 

Vastuullasi.

 

Onko.

 

Selvä?

 

Okei sitten.

The Walking Dead -sarjakuvan numerossa 191 Rick Grimesiä ammuttiin rintaan, ja numero päättyi jännittävään cliffhanger-tilanteeseen.

No, eipä tuossa mitään. Onhan Rick Grimes selvinnyt monenlaisesta tilanteesta aikaisemmin.

Ehkä hänellä oli t-paidan alla luodinkestävä liivi ja sen rintataskussa ketsuppipussi, joka räjähti?

Sori, ei ollut.

Menemättä tarinan yksityiskohtiin, The Walking Deadin numerossa 192 Rick sai lisää laukauksia rintaansa – ja kuoli.

Ja sitten pahin osuus:

Mitä kuolleille tapahtuukaan The Walking Deadin maailmassa?

The Walking Deadia julkaistiin suomeksi kokoelma-albumeina muutama kappale 2010-luvun puolivälissä, mutta ei enää. Uusimman numeron voi hankkia omakseen alkuperäiskielellä englanniksi joko alan liikkeistä tai Comixologyn kaltaisista verkkopalveluista.

Televisiosarjan puolella Rick Grimes siivottiin hiljattain syrjään, kun näyttelijä Andrew Lincoln halusi uusia haasteita uralleen. Television puolella Rick on kuitenkin elossa, ja saa ennen pitkää oman elokuvansa.

Sarjakuvien puolella aiotaan jatkossa keskittyä aiempaa enemmän Neganiin. Käsikirjoittaja Robert Kirkman vahvisti asian itse uusimman numeron kirjepalstalla.