Katsoitko jo? Tällainen on Netflixin tämän hetken suosituin elokuva – Jopa kriitikot ovat ylistäneet tuoretta toimintakomediaa

28.09.2020 11:05 | Muropaketin toimitus

Viime viikolla julkaistu Enola Holmes -elokuva nousi viikonloppuna Netflixin katsotuimmaksi sisällöksi, ja on hallinnut listaa siitä lähtien.

Sherlock Holmesin sinnikkäästä pikkusiskosta kertovan Enola Holmesin nimekkäimpiä näyttelijöitä ovat Millie Bobby Brown, Henry Cavill ja Sam Claflin.

K13-ikärajan saaneessa kahden tunnin ja kolmen minuutin seikkailuelokuvassa ”urhea teinityttö Enola Holmes etsii äitiään, päihittää etsivätaidoillaan jopa isoveljensä Sherlockin ja auttaa karkumatkalla olevaa lordia”.

Enola Holmes on saanut kriitikoilta erittäin suopean vastaanoton etenkin Rotten Tomatoesissa, vaikkei se mikään genrensä uusi klassikko taidakaan olla.

Muropaketin arviossa kriitikko Helinä Laajalahti kiitteli elokuvaa myös, mutta maltillisemmin kuin moni kollegansa:

Fleabag-ohjaaja Harry Bradbeerin ohjaama ja Jack Thornen käsikirjoittama Enola Holmes on yllättävän pirtsakka ja herttainen seikkailuelokuva. Brown on erinomainen vauhdikkaassa ja hilpeässä roolissaan, missä hänestä kuoriutuu hahmo, joka on kaikkea muuta kuin Stranger Thingsistä tuttu, vakavailmeinen El. Tuloksena syntyy viehättävä ja viihdyttävä seikkailukomedia.

Lue koko juttu täältä:

Arvostelu | Netflixissä julkaistu Enola Holmes on odotettua parempi elokuva – Stranger Thingsin Millie Bobby Brown varastaa show’n

Muropaketin uusimmat