Uusimmat

Kauanko Simpsonit voi vielä jatkua? Sarjaa vuodesta 1989 asti tehnyt Hank Azaria antoi oman arvionsa

26.04.2023 08:46 Muropaketin toimitus

Simpsonit

Simpsonit alkoi vuonna 1989, eikä loppua näy vieläkään. Useiden ikonisten hahmojen ääninäyttelijä Hank Azaria on kuitenkin antanut oman arvionsa siitä, milloin seikkailut Springfieldissä päättyvät.

Simpsoneita alusta asti tehnyt Hank Azaria on lainannut äänensä esimerkiksi Moe Szyslakille, Chief Wiggumille, Comic Book Guylle ja Snake Jailbirdille – sekä Apu Nahasapeemapetilonille, kunnes väistyi roolista.

Simpsoneiden pitkäaikainen ääninäyttelijä puhui suunsa puhtaaksi: “Olen anteeksipyynnön velkaa jokaiselle intialaiselle”

Nyt Azaria on arvioinut People-lehden haastattelussa, kuinka kauan hän Simpsoneita vielä tekee.

”Olisi pöljää jättää Simpsonit, koska ensinnäkin he maksavat minulle”, Azaria vitsaili aluksi, kunnes kertoi itsekin miettivänsä, kauanko sarja jatkuu.

”Teemme kaudet 35 ja 36. Voisin veikata että jatkamme 40. kauteen saakka. Sarjalla tuntuu kuitenkin pyyhkivän hyvin”.

Vaikka Simpsonit loppuisi tänään, ei Hank Azaria tyhjän päälle jää.

”Minulla on parhaillaan Applella sarja nimeltä Hello Tomorrow. Se on hyvin kiinnostava. Ja kesäkuussa HBO:lta tulee sarja nimeltä The Idol. Se on Sam Levinsonilta, kaverilta joka teki Euphoria. Siinä on The Weeknd ja Lily-Rose Depp. Siitä voi tulla tosi siisti sarja.”

”Milloin viimeksi on nähty ihan helvetin tuhma naispoppari?” – HBO Maxin uusi The Idol -sarja saa Erika Vikmanin näyttämään kuorotytöltä

Suomessa Simpsoneita voi seurata Disney+:sta, joskin uusimpia jaksoja on palvelusta turha kaivella.