Uusimmat

Kauhuklassikon odotettu paluu! Noidan käsikirjasta otetaan vihdoinkin uusi painos

11.04.2018 09:13 Muropaketin toimitus

Möröt, vampyyrit, aaveet ja hirviöt eivät ole vain elokuvien yksinoikeutta. Kaukaisella 80-luvulla, kun ikä tai vanhempien järki ei riittänyt VHS-nauhojen katseluun, pilasivat pikkupiltit yöunensa kirjastosta salaa lainatulla Noidan käsikirjalla. Nyt vuosikaudet loppuunmyyty ollut kauhuklassikko julkaistaan uudelleen.

Tammi-kustantamo tekee kulttuuriteon ja ottaa Noidan käsikirjasta uuden painoksen.

Tummanpuhuvaa pääkallokantta voi bongailla kirjakaupoista ja muista alan liikkeistä elokuussa.

Kirjan virallinen kuvaus kuuluu seuraavasti:

Noidan käsikirja viihdytti ja piinasi kokonaisia sukupolvia viime vuosituhannen lopulla. Noidista, vampyyreista, ihmissusista ja muista oudoista voimista kertova opas kurkistaa pitkälle hämärän tuolle puolen. Miten ihmissudeksi tullaan? Kuinka suojaudutaan vampyyreilta? Miten tunnistaa erilaiset aavelajit? Nämä ja lukuisat muut selkäpiitä karmivat vinkit opastavat taitavaksi noitatutkijaksi.

Noidan käsikirjasta on toivottu kuumeisesti uutta painosta vuodesta toiseen. Teos on noussut kulttiklassikon asemaan ja sille on perustettu jopa oma Facebook-ryhmä. Näköispainoksena ilmestyvä opas tulee viihdyttämään nuorena kirjan parissa jännittäneitä sekä aiheuttamaan teinikauhun väreitä uusissa lukijoissa. ”Parhaan tärinän sai aikaan, kun kirjaan tutustui kaverin kanssa pelottavassa ympäristössä, kuten kylpyhuoneen lattialla taskulampun valossa. ”- Kodin Kuvalehti 
”Noidan käsikirja sai aikoinaan yhdet jos toisetkin polvet tutisemaan.” – Ilta-Sanomat”

Teoksen hinta on noin 20 euroa.

Mikäli Noidan käsikirjan haluaa haltuunsa ennen elokuuta, saa siitä pulittaa moninkertaisen summan. Verkkodivareissa ja huutokaupoissa hinta on pyörinyt noin 100-150 euron välillä.