Keanu Reeves alkaa olla jo liiankin suosittu – Matrix 4 ja John Wick 4 kilpailevat nyt keskenään

02.12.2019 13:22 | Muropaketin toimitus

Keanu Reevesin ura on lähtenyt parin viime vuoden jälkeen uuteen, odottamattomaan nousuun. Ratkaiseva tekijä asiassa on John Wick -elokuvasarja, jolle pitäisi tehdä vielä neljäskin osa – kunhan vaan Keanu ehtisi jossain vaiheessa kameran eteen.

John Wick -elokuvissa Continental Hotelissa työskentelevää Charonia esittävä Lance Reddick on kertonut Comicbook-sivustolle, miten Keanu Reeves tekee nyt niin paljon jatko-osia tutuille elokuvillaan, että eri projektit ovat alkaneet kilpailla keskenään.

”Kun viimeksi kuulin, John Wick 4:llä ei ollut vielä käsikirjoituksesta, mutta tästä on jo kuukausi”, Reddick kertoi.

”Tiedän että käsikirjoitus on työn alla, mutta yksi elokuvan tekemisen haasteista on nyt Keanu Reevesin aikataulu, koska hän on tekemässä Matrix 4:ää ja uusi Bill & Ted -elokuvakin on tulossa. Hän pallottelee nyt kolmea eri elokuvasarjaa samaan aikaan, joten en nyt tiedä tekeekö hän sitten Matrix 4:n vai John Wick 4:n seuraavaksi”.

Bill & Ted Face the Music ilmestyy ensi vuonna. Samoin uusi Paavo Pesusieni -elokuva, jossa Reevesillä on myös rooli. Vuoden 2020 odotetuin Reeves-projekti on kuitenkin Cyberpunk 2077 -peli, jossa näyttelijä esittää hahmoa nimeltä Johnny Silverhand.

Muropaketin uusimmat